Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Xkarol odebrał czerwoną i wyruszył grzecznie/nowe sprzęgło/ na C. Jakaś srebrna prima z klubu miała kłopoty, kto to ?

No już wiem, wpsółczuje kłopotu, bo sam ostatnio miałem spory.

Strzała!To mnie uj.....a się półośka, ale już był na nią czas. Dzięki wszystkim za pomoc w usunięciu auta na parking, może dzisiaj uda się ja zabrać z Cargo, ale szukam lawety, albo wózka bo hol nie wchodzi w rachubę. Może ktoś ma dostęp do taniego laweciaża, na terenie wawy?

Gość EnDrIu WAWA
Wczoraj na C pojawiła się ponownie srebna uturbiona N16 na blachach EL... Wlepy nie widziałem, ciekawe czy to klubowicz? Ładnie syczy :) Ciekawe co w środku siedzi, SR20DET?
tak SR20DET w niej siedzi

Tak to ta, niebawem będziem dmuchać więcej jak 0,65 bara, ale najpierw trzeba poprawić sprzęgło no i zapodać ECU Mastera bo lata to na za bogatej mieszance a i tak fajnie jest - obstawiam okolice 230KM...

no w przyszłym tygodniu może wreszcie jakaś większa ekipa na C bo już jest tam nas coraz więcej.

xtomek dotrze sprzęgło, eszi zrobi ośki, ja tył wybebeszę i coś pomierzymy:) heh noi bullit ze sprzętem wpadnie:)

Panowie mody, może znowu w złym miejscu i OT, ale jak zmieninić nicka na xtomek zachowując wszystkie dotychczasowe posty i password oczywiście. pomożecie...?

no w przyszłym tygodniu może wreszcie jakaś większa ekipa na C bo już jest tam nas coraz więcej.

xtomek dotrze sprzęgło, eszi zrobi ośki, ja tył wybebeszę i coś pomierzymy:) heh noi bullit ze sprzętem wpadnie:)

wpadnie wpadnie :) wczoraj byłem na chwilkę nie swoim samochodem jako pasażer i widziałem tą almerkę, piękne dźwięki to wydaje z siebie :)

A dziś rano w drodze do pracy odpaliłem tam Gtecha bo luźno było i wypluła 7,67 do 60mp/h i 16,19 na 1/4

[ Dodano: Sob 06 Wrz, 2008 19:27 ]

Może taki mały spontanik dziś na 99% wpadne na C więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam około 22.

jak się wyrobie będe, muszę popracować nad starem, może jeszcze wlecą lepsze heble(na razie same klocki)bo tragedia na tych moich.

No to chyba przez pare dni C będzie mocno pilnowane, dziś byłem, dwa motory się pier..., jeden spłonął na miejscu, straciłem gaśnicę, działo się troche, przyjechała nawet ta wielka straż pożarna z lotniska.

No było do przewidzenia że prędzej czy później coś takiego będzie, ale może teraz nie będzie ich tam tylu, co do motocyklistów to byli przytomni ale nie wiem czy coś poważnego się im nie stało, ale mam nadzieję że wyjdą z tego cali i trochę mądrzejsi. Podobno jeden zatrzymał się na światłach a drugi na gumie jechał i na niego wpadł, samego momentu zderzenia nie widziałem bo byłem koło 300m od tego miejsca potem szybko tam podjechaliśmy.

w czwartek 21.

a teraz smaczek

http://pl.youtube.com/watch?v=WLQhJLi-jpc

'prawie' profi film a od 3:46 na zakończenie my pchający srebrną strzale esziego. dobra puenta:D

Filmik klasa nie powiem :) w środę się szykowałem na C ale moja primka mnie nie miło zaskoczyła, rano wsiadam do nysy i widzę 15cm pęknięcie przedniej szyby, po dojechaniu do pracy miało już około 20cm, więc szybko oddałem primę do wymiany i z taśmami takimi to nie chciałem siary robić sobie na C :)

Chociaż srebrna esziego chyba już i tak troche kiszki narobiła :) trzebaby kolor zmienić :P

Dziś wieczorem będzie do objechania wyprute vti. Kto chętny? Przydała by się jakaś Prima VE :) Ja wybebeszyłem Sunniacza i chce się zrewanżować za ostatnią leciutką porażkę.