bReko Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 czyli upala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Xkarol odebrał czerwoną i wyruszył grzecznie/nowe sprzęgło/ na C. Jakaś srebrna prima z klubu miała kłopoty, kto to ?No już wiem, wpsółczuje kłopotu, bo sam ostatnio miałem spory. Strzała!To mnie uj.....a się półośka, ale już był na nią czas. Dzięki wszystkim za pomoc w usunięciu auta na parking, może dzisiaj uda się ja zabrać z Cargo, ale szukam lawety, albo wózka bo hol nie wchodzi w rachubę. Może ktoś ma dostęp do taniego laweciaża, na terenie wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MickeyM_Wawa Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wczoraj na C pojawiła się ponownie srebna uturbiona N16 na blachach EL... Wlepy nie widziałem, ciekawe czy to klubowicz? Ładnie syczy Ciekawe co w środku siedzi, SR20DET? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wczoraj na C pojawiła się ponownie srebna uturbiona N16 na blachach EL... Wlepy nie widziałem, ciekawe czy to klubowicz? Ładnie syczy Ciekawe co w środku siedzi, SR20DET?tak SR20DET w niej siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 EnDrIu WAWA, to jest ta robiona przez autoRa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Tak to ta, niebawem będziem dmuchać więcej jak 0,65 bara, ale najpierw trzeba poprawić sprzęgło no i zapodać ECU Mastera bo lata to na za bogatej mieszance a i tak fajnie jest - obstawiam okolice 230KM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 no w przyszłym tygodniu może wreszcie jakaś większa ekipa na C bo już jest tam nas coraz więcej. xtomek dotrze sprzęgło, eszi zrobi ośki, ja tył wybebeszę i coś pomierzymy:) heh noi bullit ze sprzętem wpadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Panowie mody, może znowu w złym miejscu i OT, ale jak zmieninić nicka na xtomek zachowując wszystkie dotychczasowe posty i password oczywiście. pomożecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 no w przyszłym tygodniu może wreszcie jakaś większa ekipa na C bo już jest tam nas coraz więcej.xtomek dotrze sprzęgło, eszi zrobi ośki, ja tył wybebeszę i coś pomierzymy:) heh noi bullit ze sprzętem wpadnie:) wpadnie wpadnie wczoraj byłem na chwilkę nie swoim samochodem jako pasażer i widziałem tą almerkę, piękne dźwięki to wydaje z siebie A dziś rano w drodze do pracy odpaliłem tam Gtecha bo luźno było i wypluła 7,67 do 60mp/h i 16,19 na 1/4 [ Dodano: Sob 06 Wrz, 2008 19:27 ] Może taki mały spontanik dziś na 99% wpadne na C więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam około 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 no w przyszłym tygodniu może wreszcie jakaś większa ekipa na C bo już jest tam nas coraz więcej.xtomek dotrze sprzęgło, eszi zrobi ośki, ja tył wybebeszę i coś pomierzymy:) heh noi bullit ze sprzętem wpadnie:) jak się wyrobie będe, muszę popracować nad starem, może jeszcze wlecą lepsze heble(na razie same klocki)bo tragedia na tych moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 No to chyba przez pare dni C będzie mocno pilnowane, dziś byłem, dwa motory się pier..., jeden spłonął na miejscu, straciłem gaśnicę, działo się troche, przyjechała nawet ta wielka straż pożarna z lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak kierownicy motocykli? Nie chcę żeby mnie uznano za pajaca, ale akurat tam to było pewne, że coś takiego w końcu się wydarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 może robili zawody kto pierwszy odpuści i żaden nie odpuścił :one: krótko mówiąc banda debili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No było do przewidzenia że prędzej czy później coś takiego będzie, ale może teraz nie będzie ich tam tylu, co do motocyklistów to byli przytomni ale nie wiem czy coś poważnego się im nie stało, ale mam nadzieję że wyjdą z tego cali i trochę mądrzejsi. Podobno jeden zatrzymał się na światłach a drugi na gumie jechał i na niego wpadł, samego momentu zderzenia nie widziałem bo byłem koło 300m od tego miejsca potem szybko tam podjechaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja niestety nie dam rady być dziś na C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 w czwartek 21. a teraz smaczek http://pl.youtube.com/watch?v=WLQhJLi-jpc 'prawie' profi film a od 3:46 na zakończenie my pchający srebrną strzale esziego. dobra puenta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 to i ja cosik dodam http://pl.youtube.com/watch?v=fwOHcQl_VR4&...feature=related Podbijam dziś kolo 22 [ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 12:53 ] oczywiście jeżeli będzie sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no jak bedzie sucho to i ja:) bodku stajesz ze mną setką :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 hmmm... w sumie możemy podjechać setką. Stanę jak mi kobieta pozwoli i złoję ci porządnie skórę :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ale chyba mokro bedzie jak nie to jutro Cię objadę bedzie ktoś wogóle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 w czwartek 21.a teraz smaczek http://pl.youtube.com/watch?v=WLQhJLi-jpc 'prawie' profi film a od 3:46 na zakończenie my pchający srebrną strzale esziego. dobra puenta:D Filmik klasa nie powiem w środę się szykowałem na C ale moja primka mnie nie miło zaskoczyła, rano wsiadam do nysy i widzę 15cm pęknięcie przedniej szyby, po dojechaniu do pracy miało już około 20cm, więc szybko oddałem primę do wymiany i z taśmami takimi to nie chciałem siary robić sobie na C Chociaż srebrna esziego chyba już i tak troche kiszki narobiła trzebaby kolor zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 buliltt bedziesz dzis na C.? mozna by sie pomierzyc ja bede kolo 22, bodek wadnij setą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 czy będe to się okaże, narazie dopiero wpadłem z pracy i ledwo żyje, musze się troche kimnąć i się zobaczy potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja już ogarnąłem primkę, więc jak bedzie bullitt to i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dziś wieczorem będzie do objechania wyprute vti. Kto chętny? Przydała by się jakaś Prima VE Ja wybebeszyłem Sunniacza i chce się zrewanżować za ostatnią leciutką porażkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi