Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety, nie dałem rady ale było lepiej niż ostatnio. Tym razem siedziałem przednim zderzakiem na jej tylnym. Różnica w osiągach minimalna ale on na R888 a ja na Frigo2 :P Idą te zmienne fazy.

[ Dodano: Pon 15 Wrz, 2008 00:09 ]

No i g-tech wypluł 2 porównywalne pomiary 6,49s i 6,45s do 60mph. Na ćwiartkę nie było za bardzo jak pojechać. Najlepsze jest to, że ścigając się z kimś czasy wychodzą 7-7,2s. Nerwówka nie pozwala racjonalnie jeździć.

Panowie, wczoraj na C był nalot niebieskich z tego co słyszałem to podobno, wystawili ponad 50 kwitów i czepiali sie o byle co.

Nie widziałem tego nalotu choć jak odjeżdżaliśmy to psy już stały. Ja robię próby od du... strony i jest git (zerowy ruch, zerowa publika).

Nawet się cieszę, że robią porządek z tymi imprezami. Można wpaść raz na jakiś czas i bezpieczniej zrobić pomiar g-techem. Poza tym trasa nówka sztuka, aż cieszy oko a przyjeżdża bydło i zostawia za sobą wysypisko śmieci.

[ Dodano: Wto 16 Wrz, 2008 23:11 ]

no i dzięki Tomku za gratki. Czerwona i tak by mnie wciągnęła :)

Nie widziałem tego nalotu choć jak odjeżdżaliśmy to psy już stały. Ja robię próby od du... strony i jest git (zerowy ruch, zerowa publika).

Nawet się cieszę, że robią porządek z tymi imprezami. Można wpaść raz na jakiś czas i bezpieczniej zrobić pomiar g-techem. Poza tym trasa nówka sztuka, aż cieszy oko a przyjeżdża bydło i zostawia za sobą wysypisko śmieci.

masz racje bydła tam nie brakuje, ale coż prywatnych pastwisk nie ma. Trzeba szczególnie uważać na dwu-kołowców bo oni często nie zwracają uwagi kto przed nimi i za.

ja osobiscie poluje na miejscówkę gdzie się startuje normalnie spod świateł i jest pomiar czasu - PMW wie o czym mówie :)

jest takie miejsce... ale nie zawsze jest pomiar czasu...

ja z kolei chciałbym zorganizować imprezę typu gonitwa po małej lub dużej pętli...

...kawałek trasy "s" oraz fragment "w" razem z estakadami doskonale nadałby się do czegoś takiego - trasę trzeba by było wytyczyć tak żeby nie było za długiej prostej...

to taka zabawa w stylu japońskim :D

• 3 tygodnie później...

Kevinonowi Tworogowi zaproponowałem, że jak będzie gotowy i będzie jechał do coobcia to zorganizujemy wspólnie hamownię, gdyż czerwona i czarny suniaczek, no i Bombel też, czekają na taki dedykowany spocik dłubniętych!

Z tą hamownią nie ciekawe dopiero po przyszłym weekendzie... ew. znajdziemy jakąś inną kołomnie jest Kreator mocy i bierze 50zł za pomiar dla ośki (dwa pomiarki myśle że zrobi).

Jak coś mogę z nimi zagadać czy by nas przyjeli...

Kevin we wtorek będzie w wawce o 16-17 i musi się wystroić. Jeżeli Coobcio załatwi hamownię, to możemy zacząć koło 15-tej w kreatorze mocy. Czekamy grzecznie na info od Coobcia. A swoją drogą proszę o wpisanie się na wstępną listę chętnych:

1. czerwona - xtomek