Gość lipass Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 bodek_n14, i jak ? zrewazowales sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No niestety, nie dałem rady ale było lepiej niż ostatnio. Tym razem siedziałem przednim zderzakiem na jej tylnym. Różnica w osiągach minimalna ale on na R888 a ja na Frigo2 Idą te zmienne fazy. [ Dodano: Pon 15 Wrz, 2008 00:09 ] No i g-tech wypluł 2 porównywalne pomiary 6,49s i 6,45s do 60mph. Na ćwiartkę nie było za bardzo jak pojechać. Najlepsze jest to, że ścigając się z kimś czasy wychodzą 7-7,2s. Nerwówka nie pozwala racjonalnie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 6,49s i 6,45s do 60mph.-świetne rezultaty. Gratulacje od czerwonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Mam kolegę który jeździ niebieskm CVC 1,6 VTi z 95' ma krótką skrzynie od Intregry ze szperą, parady na przednich kołach i z nim wogóle nawet nie podchodź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Panowie, wczoraj na C był nalot niebieskich z tego co słyszałem to podobno, wystawili ponad 50 kwitów i czepiali sie o byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nie widziałem tego nalotu choć jak odjeżdżaliśmy to psy już stały. Ja robię próby od du... strony i jest git (zerowy ruch, zerowa publika). Nawet się cieszę, że robią porządek z tymi imprezami. Można wpaść raz na jakiś czas i bezpieczniej zrobić pomiar g-techem. Poza tym trasa nówka sztuka, aż cieszy oko a przyjeżdża bydło i zostawia za sobą wysypisko śmieci. [ Dodano: Wto 16 Wrz, 2008 23:11 ] no i dzięki Tomku za gratki. Czerwona i tak by mnie wciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Nie widziałem tego nalotu choć jak odjeżdżaliśmy to psy już stały. Ja robię próby od du... strony i jest git (zerowy ruch, zerowa publika).Nawet się cieszę, że robią porządek z tymi imprezami. Można wpaść raz na jakiś czas i bezpieczniej zrobić pomiar g-techem. Poza tym trasa nówka sztuka, aż cieszy oko a przyjeżdża bydło i zostawia za sobą wysypisko śmieci. masz racje bydła tam nie brakuje, ale coż prywatnych pastwisk nie ma. Trzeba szczególnie uważać na dwu-kołowców bo oni często nie zwracają uwagi kto przed nimi i za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ostatnio na CARGO jest coraz więcej czegoś takiego: http://www.zw.com.pl/artykul/1,287966.html Trzeba się pilnować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ostatnio na CARGO jest coraz więcej czegoś takiego: http://www.zw.com.pl/artykul/1,287966.html Trzeba się pilnować... Cooba wspominałem o tym, ale są jeszcze inne miejscówki i na pewno pojawią sie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ja osobiscie poluje na miejscówkę gdzie się startuje normalnie spod świateł i jest pomiar czasu - PMW wie o czym mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 jest takie miejsce... ale nie zawsze jest pomiar czasu... ja z kolei chciałbym zorganizować imprezę typu gonitwa po małej lub dużej pętli... ...kawałek trasy "s" oraz fragment "w" razem z estakadami doskonale nadałby się do czegoś takiego - trasę trzeba by było wytyczyć tak żeby nie było za długiej prostej... to taka zabawa w stylu japońskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 PW jeśli można prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jesli mozna to i ja bym wpadł z moim nowym nabytkiem bym sobie go sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Panowie, a może i Panie czyżby temat umarł po zajściach na C, trzeba coś zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Kevinonowi Tworogowi zaproponowałem, że jak będzie gotowy i będzie jechał do coobcia to zorganizujemy wspólnie hamownię, gdyż czerwona i czarny suniaczek, no i Bombel też, czekają na taki dedykowany spocik dłubniętych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 a macie już jakiś termin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 a macie już jakiś termin?? Kevin, przecież od 5 minut wiem, że będziesz w wawce przyszłym tygodniu!!! Dam znać jak się zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Z tą hamownią nie ciekawe dopiero po przyszłym weekendzie... ew. znajdziemy jakąś inną kołomnie jest Kreator mocy i bierze 50zł za pomiar dla ośki (dwa pomiarki myśle że zrobi). Jak coś mogę z nimi zagadać czy by nas przyjeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Kuba, daj znać jak się dogadasz. 50 PLN o.k. Sporo ludzików by się wybrało, może jakis rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 podczepię się do Was,sprawdzimy jak odchamione niemieckie 90 KM wygląda po wymianie tego i tamtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 spoko zadzwonię i się dogadam co i jak Dodam że o tą firmę chodzi: http://www.kreatormocy.pl/ - specjalnie wkleiłem linka żeby potem nie szukać nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 może i ja bym się załapał :> nawet z pracy moge sie wyrwać toż to koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 A co ze spotkaniami na S-ce?? Chetnie bym sie wybral Wczoraj byłem, przed 23, ludzi jak zwykle tyle że przejecheć sie nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Kevin we wtorek będzie w wawce o 16-17 i musi się wystroić. Jeżeli Coobcio załatwi hamownię, to możemy zacząć koło 15-tej w kreatorze mocy. Czekamy grzecznie na info od Coobcia. A swoją drogą proszę o wpisanie się na wstępną listę chętnych: 1. czerwona - xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 1. czerwona - xtomek 2. czarna - PMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi