Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1. czerwona - xtomek

2. czarna - PMW

3. srebrna - Bombel

4. czerwona - Wieshaq dla sprawdzenia czy trzyma serię ;) i dla towarzystwa.

5. niebieska - kevin, wpisuję za Niego, bo się zdeklarował :P

[ Dodano: Pią 10 Paź, 2008 20:55 ]

wieshaq, twoja jest ociupinkę ruda albo cognac? jak się ten kolor nazywa? :D Same Primery, jak do tej pory, co jest....? Reszta do roboty....................!!!

:kosci: K...wa, ja mam jak zwykle pod górkę. Chetnie ale pasuje mi tylko poniedziałek, środa, piątek. :kosci: :kosci: :kosci:

Sorry, pod Kevina ustawiamy, pokombinuj ;)

:kosci: K...wa, ja mam jak zwykle pod górkę. Chetnie ale pasuje mi tylko poniedziałek, środa, piątek. :kosci: :kosci: :kosci:

Sorry, pod Kevina ustawiamy, pokombinuj ;)

Jeżeli nie za póżno, to mogę byc o 17:30 moze deko wczesniej, czekam na info i na razie sie nie dopisuje

Niech się Coobcio odezwie, on załatwiwia hamowanko, myślałem, ze wiecej zgłoszeń bedzie ;) Taka okazja na spot dłubnietych :D dopisuję;

1. czerwona - xtomek

2. czarna - PMW

3. srebrna - Bombel

4. czerwona - Wieshaq dla sprawdzenia czy trzyma serię i dla towarzystwa.

5. niebieska - kevin, wpisuję za Niego, bo się zdeklarował

6. Zielono-niebieska - Rysiu

7. srebrna - Eszi

Kurde, wszystkie VE na chodzie powinny się zameldować - w końcu zobaczymy

co w trawie piszczy-mam nadzieję, że czerwona jednak jest najmocniejsza :P

Niech się Coobcio odezwie, on załatwiwia hamowanko, myślałem, ze wiecej zgłoszeń bedzie ;) Taka okazja na spot dłubnietych :D dopisuję;

1. czerwona - xtomek

2. czarna - PMW

3. srebrna - Bombel

7. srebrna - Eszi

Kurde, wszystkie VE na chodzie powinny się zameldować - w końcu zobaczymy

co w trawie piszczy-mam nadzieję, że czerwona jednak jest najmocniejsza :P

Dzieki xtomek za wpisanie jak czasowo sie wyrobie zobacze w końcu ile mam, a ile dojdzie w najblizszym czasie, po przestawieniu rozrzadu u Coobcia :D

No więc, jak na razie:

1. czerwona - xtomek

2. czarna - PMW

3. srebrna - Bombel

7. srebrna - Eszi

8. najładniejsza s-ka - Adams

No załatwiłem sobie wolne na wtorek :D:D:D , więc w końcu sprawdzę moja, szczególnie że jutro Coobcio zajmie się przestawieniem rozrządu :D:D:D , głównie liczę że czas do setki spadnie. Czekam na info z godziną?

Jak dam radę się wyrobić to może i ja podjadę sprawdzić ile skośnookich rumaków zostało pod moją maską, ale narazie nie mogę nic obiecać, jak tam dogadane już całe hamowanko i ceny czy jeszcze czekamy co Kuba odpowie?

Coobcio, jak tam z wtorkowym hamowaństwem i wizytą kevina w wawce. Aktualne ?

eszi ja osobiście uwazam, że Coobcio, Xtomek, Adams to nasi kandydaci?

czerwona potrzebowała by dobrego makijażu, na zdjęciach wygląda nieżle, ale z bliska...

to nie ma żadnych szans z wypasionymi hondami za........ 000 PLN-ów. Sam widziałem u passwordziaków. Może PMW z jego sportlinem, a Adams bez problemu-to jest bryka !!! Coobciowa s-14-ka jeszcze bez turbo, niedopieszczona, ale wygląda :D

Coobcio, jak tam z wtorkowym hamowaństwem i wizytą kevina w wawce. Aktualne ?

eszi ja osobiście uwazam, że Coobcio, Xtomek, Adams to nasi kandydaci?

czerwona potrzebowała by dobrego makijażu, na zdjęciach wygląda nieżle, ale z bliska...

to nie ma żadnych szans z wypasionymi hondami za........ 000 PLN-ów. Sam widziałem u passwordziaków. Może PMW z jego sportlinem, a Adams bez problemu-to jest bryka !!! Coobciowa s-14-ka jeszcze bez turbo, niedopieszczona, ale wygląda :D

Cooby nie ma w domu.

Wygląd zewnętrzny, nie jest aż tak ważny jak reszta, ty masz NEO pod maską, a w Polsce to rzadkość, wystarczy twoją wykiziać i powinno być ok

Dzięki za uznanie, ale cholerna telewizornia ma swoje prawa. Wygląda na to, że dopiero na wiosnę, /finanse/, czerwona będzie do ludzi. Czarna skóra wnętrze, lakier i w ogóle. Kupię wałki i co tam jeszcze PMW radził i pójdziemy pod 250 KM, jak da radę, /bez turbo/ :P

CHłopaki więc tak zbiórka miedzy 15-16 u mnie pod garażem - tak żeby parę minut po 16 być już na hamowni...

PS. Co do ceny to związku z tym że nie jest to weekend to ze 100zł udało mi się stargować do 60...

Tak więc do zobaczenia :)

Dzięki za uznanie, ale cholerna telewizornia ma swoje prawa. Wygląda na to, że dopiero na wiosnę, /finanse/, czerwona będzie do ludzi. Czarna skóra wnętrze, lakier i w ogóle. Kupię wałki i co tam jeszcze PMW radził i pójdziemy pod 250 KM, jak da radę, /bez turbo/ :P

i tak Tomek turbo wstawisz, może nie od razu...., ale po co się w zbędne koszty dodatkowe ładować, lepiej zamontować turbo od razu, większe pole do popisu. Jestem ciekaw jakie moce generuje uturbione VVL?

czerwona się melduje :D

Tomek turbo wstawisz, może nie od razu...., ale po co się w zbędne koszty dodatkowe ładować, lepiej zamontować turbo od razu, większe pole do popisu. Jestem ciekaw jakie moce generuje uturbione VVL?

No nie wiem, coobcio już parę turbo modów ma na koncie, a.... rezultaty bardzo różne. Przesadzić też nie można. Wiem, że SR-y wyrabiają po modach do 500KM+. Mnie na razie satysfakcjonuje 13-ka, bo 14-kę w deszczu już mam :P Ale było jajo, jak to zrobiłem. :):):)