Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eszi co do ciebie to masz to co miał greg pompa słabo daje na dole u niego pozbyliśmy się tego problemu po przez wtrsyki z 200SX S14 i strojonko, u ciebie porządna pompa temu zaradzi - dołek bedzie ale nie 40Nm a 5-10 maks....

Kuba dołek był na wykresie Mocy.

Czyli dla jasnosci, moja pompa jest sprawna czy nie?

PMW był mierzył się wiadomo co mu wyszło ??

Sam jestem ciekaw jak wypadł, ale może Rysiu coś wie?

moja pierwotnie 90 konna niemka - 107 KM i 152 Nm

No to juz wiem dlaczego dostalem na cwiare :)

po modach autko jest około 2 miesięcy dopiero więc w Borsku była zupełna seria jeszcze z przekręconym na pałę zapłonem przeze mnie :)

[ Dodano: Sro 15 Paź, 2008 03:39 ]

ale może Rysiu coś wie?

trza się PMW zapytać,ja wiem :P

Chyba z Eszim mamy ten sam problem ;/ u mnie byl identyczny rezultat z pol roku temu ;/

Wyniki rewelacja Panowie :) Alez Kuba dowaliles tej mocy ... :diabel2:

i co radzisz na tą bolączkę?

• 2 tygodnie później...

W niedzielę hondziarze, czyli passwordy spotykają sie w galerii Mokotów, pozom-1.

Może byśmy sprawili niespodziankę :D Będzie PMW, czerwona, bullitt i .....???? ok.19.00

W niedzielę hondziarze, czyli passwordy spotykają sie w galerii Mokotów, pozom-1.

Może byśmy sprawili niespodziankę :D Będzie PMW, czerwona, bullitt i .....???? ok.19.00

Pewnie i ja zajadę, gdzieś o 19:30 :one:

Jakby co to ja mam na tyle blisko ze najprawdopodobniej moge wpasc niezleznie od dnia, a co do niebieskich to ostatnio nie ma na cargo ani ludzi ani policji (przynajmniej z moich obserwacji tak wynika). Wiec lepiej zgrac sie w wieksza grupe bo inaczej bedzie tylko spocik/pogadanka.

pzdr

bullitt i ja jesteśmy chętni, sorki , jaka godzinka by pasowała. Może po pracy, na światełkach można nawet o 15 wyczekać wolny przejazd. Zresztą tam będziemy jutro o tej godzinie, bo juz wcześniej się umawialiśmy. :P No i będzie o niebo cieplej i bez wariatów na motorach. Co wy na to? PMW , może dołączysz? Chciałeś się przejechać czerwoną :D

[ Dodano: Pon 27 Paź, 2008 18:40 ]

proponuję w tygodniu na C ale może nie środa/czwartek bo popelinę sięją i się niebiescy zjeżdząją... może wtorek?

Byłem pierwszy i ostatni raz na S wczoraj, koszmar, to za mało powiedziane. Tylko C w bezpiecznych godzinach. co tam Tych ludzi ciągnie? Ryzyko śmierci?

po wszystkim, jednak to czerwone lata jak szalone :D Przy okazji straciliśmy sterowanie gazem ale wrażenia z jazdy jeszcze na tym zawiasie niezłe:)

PS. Tomku naprawiliśmy ale na zawody poszukaj nowej linki bo nasz patent jak to zwykle bywa na zawodach skończy żywot:)

Dobrze, że miałem klucze w bagazniku. :D No ale rozpędzić się tak, żeby idealnie dotoczyć się do zatoczki to już tylko zasługa czerwonej. W pierwszym momencie zdębiałem, bo nie wiedziałem co jest grane. A wyprzedzenie busa bez gazu, żeby zdążyć do zatoczki to już mój majstersztyk. Nawet nie wiedziałeś, że się toczymy :diabel:

Byłem pierwszy i ostatni raz na S wczoraj, koszmar, to za mało powiedziane. Tylko C w bezpiecznych godzinach. co tam Tych ludzi ciągnie? Ryzyko śmierci?

[ Dodano: Sro 29 Paź, 2008 10:40 ]

Jedzie ktoś jutro lub pojutrze na S??? Jak nie bedzie padać będę robić photo session pewnej włoszki... xtomek aż taka masakra?

Zgadzam się z xtomek tam jest naprawde niebezpiecznie, wąsko, towarzystwo "na bani" ponosi fantazja. I oczywiscie trafi sie jakiś idiota na ścigaczu, który popisując się swoimi umiejętnościami nie patrzy gdzie jedzie i na kogo wjeżdża.