Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

monia, jest tyle fajniejszych miejsc. Chyba, ze chodzi o wariacki klimat :?: tego miejsca. Skąd tam sie biorą takie tłumy. Dzisiaj xkarol jest na C, oczywiście czerwoną.

I nawet najpiękniejszy S14a NKP się zjawił - to Adams !!! :D

monia, jest tyle fajniejszych miejsc. Chyba, ze chodzi o wariacki klimat :?: tego miejsca. Skąd tam sie biorą takie tłumy. Dzisiaj xkarol jest na C, oczywiście czerwoną.

takie dostałam zlecenie że akurat tam...ja sama mam na oku inne "plenery"....

Niestety po dzisiejszym dniu do odwołania odpuszczam wszelkie sesje i spotkania... :(

bedzie fajna ibizka do skillowania dla wszystkich DE

Życzę powodzenia, sama blacha i silnik, ja już rady nie daję. VE też podobno zbytnio nie odjechało ;)

Może będzie też fajny pug 106 do skillowania i może by tak jakiś VE go rozjechał?

na puga sie szykuje :)

z ibizka byly ciezkie warunki ... caly czas ktos przeszkadzal ... jednym slowem na jedynce dostawalem odrobine ale na dwojce juz dochodzilem z tym ze w tym czasie dochodzilismy innych ... dzisiaj na spkojnie sie okaze :)

Ty dawales rade podobno z ibizka jak wnetrza nie miales :)

Co do g-techa to mysle ze bedzie miejsce ...

O patrzcie, Łopla mamy na forum :D

pozdro ziom :one:

[ Dodano: Czw 30 Paź, 2008 17:10 ]

Co do Ibizy to jak bym się wybebeszył na tym poziomie co Maciek to myślę, że było by równo.

Godzina ta co xkarol podał.

Co do wybebeszania to ja nie mam tylnej półki bo tak już wóz kupiłem i ten Bimarco też nie jest ciężki. Tyle, że ja sam mało nie ważę. Ale Ibiza po maxie jest odchudzona. Zobaczymy co tam pokaże dzisiaj.

A i na tego gtech'a jestem chętny jeśli będzie taka możliwość.

Pozdrawiam i do zobaczenia.

• 2 tygodnie później...

Byłem wczoraj na Cargo na małym spocie i prawie nikogo nie było, nic się nie działo. Za to zaraz po wjeździe na parking zostałem zhaltowany przez psy. Pół godzinna kontrola z otwieraniem bagażnika, sprawdzaniem telefonu, dokumentów itp. No nic, poczekałem oddali wszystko i już chcieli ruszać ale padła im bryka :D Peugot 307 zawiódł :/ Czekali chyba z pół godziny na inny radiowóz i dopiero jak przyjechał, pożyczyli sobie prądu.

Jak by mnie nie trzymali pół godziny to pewnie bym pomógł a tak pośmialiśmy się trochę z biedaków.

Dzisiaj na C odbyło się spotkanie naszego nieformalnego klubu NOS (nissan opel seat) :D:D:D Moja astra z bodka sunny idzie łeb w łeb do ~połowy 4ki bo tyle miejsca jest na C. Pozdrawiam i zapraszam następnym razem.

Ja z Jemiołem niestety weekend spędzimy w pracy. Ale jak będzie jeszcze taka okazja i będziemy dysponowali wolnym czasem to na pewno wpadniemy na tego typu pojeżdżawkę do was. Miłej zabawy tak czy siak.

My się dziś trochę na mieście pobawiliśmy i na C ;) NOS Team pozdrawia :D

Na spalarce wymiatała E30 cabrio WOTxxxxx. Pojechała Civa turbo pod 330KM. Na Okęciu wymiataliśmy MY :diabel2:

Kenet, trzeba zrobić logo klubowe. Projekt mam już w głowie :027: