xtomek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 monia, jest tyle fajniejszych miejsc. Chyba, ze chodzi o wariacki klimat :?: tego miejsca. Skąd tam sie biorą takie tłumy. Dzisiaj xkarol jest na C, oczywiście czerwoną. I nawet najpiękniejszy S14a NKP się zjawił - to Adams !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 monia, jest tyle fajniejszych miejsc. Chyba, ze chodzi o wariacki klimat :?: tego miejsca. Skąd tam sie biorą takie tłumy. Dzisiaj xkarol jest na C, oczywiście czerwoną. takie dostałam zlecenie że akurat tam...ja sama mam na oku inne "plenery".... Niestety po dzisiejszym dniu do odwołania odpuszczam wszelkie sesje i spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A co się moni stanęło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ...życie.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Już wiem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jezeli ktos sie nudzi dzisiaj wieczorem to ok 21.30 zapraszam na C, bedzie fajna ibizka do skillowania dla wszystkich DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 xkarol, a będzie gdzieśtam dzisiaj spokojne miejsce coby g-techem się pomierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 bedzie fajna ibizka do skillowania dla wszystkich DE Życzę powodzenia, sama blacha i silnik, ja już rady nie daję. VE też podobno zbytnio nie odjechało Może będzie też fajny pug 106 do skillowania i może by tak jakiś VE go rozjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Samym DE to nie ma co stawać, ale ja będę Astrą gdyby ktoś reflektował. Bodek wpadaj nawet na parę minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 na puga sie szykuje z ibizka byly ciezkie warunki ... caly czas ktos przeszkadzal ... jednym slowem na jedynce dostawalem odrobine ale na dwojce juz dochodzilem z tym ze w tym czasie dochodzilismy innych ... dzisiaj na spkojnie sie okaze Ty dawales rade podobno z ibizka jak wnetrza nie miales Co do g-techa to mysle ze bedzie miejsce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 O patrzcie, Łopla mamy na forum pozdro ziom :one: [ Dodano: Czw 30 Paź, 2008 17:10 ] Co do Ibizy to jak bym się wybebeszył na tym poziomie co Maciek to myślę, że było by równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 o ktorej w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Godzina ta co xkarol podał. Co do wybebeszania to ja nie mam tylnej półki bo tak już wóz kupiłem i ten Bimarco też nie jest ciężki. Tyle, że ja sam mało nie ważę. Ale Ibiza po maxie jest odchudzona. Zobaczymy co tam pokaże dzisiaj. A i na tego gtech'a jestem chętny jeśli będzie taka możliwość. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 21:30 -> postaram sie podjechac chocby na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jak się uda to podbiję. Jemiołowi już mówiłem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 VE też podobno zbytnio nie odjechało No to mamy problem, powinno być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 , że ja sam mało nie ważę. wsadź mnie za kółko - całe 62 kilo żywej wagi (w ubraniu :diabel: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Byłem wczoraj na Cargo na małym spocie i prawie nikogo nie było, nic się nie działo. Za to zaraz po wjeździe na parking zostałem zhaltowany przez psy. Pół godzinna kontrola z otwieraniem bagażnika, sprawdzaniem telefonu, dokumentów itp. No nic, poczekałem oddali wszystko i już chcieli ruszać ale padła im bryka Peugot 307 zawiódł :/ Czekali chyba z pół godziny na inny radiowóz i dopiero jak przyjechał, pożyczyli sobie prądu. Jak by mnie nie trzymali pół godziny to pewnie bym pomógł a tak pośmialiśmy się trochę z biedaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Peugeotem na C, chyba ich porąbało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzisiaj na C odbyło się spotkanie naszego nieformalnego klubu NOS (nissan opel seat) Moja astra z bodka sunny idzie łeb w łeb do ~połowy 4ki bo tyle miejsca jest na C. Pozdrawiam i zapraszam następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 już się street killsach podzieliłem NOS Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Może spocik dłubniętych w Ułęży 16-go NOS mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja z Jemiołem niestety weekend spędzimy w pracy. Ale jak będzie jeszcze taka okazja i będziemy dysponowali wolnym czasem to na pewno wpadniemy na tego typu pojeżdżawkę do was. Miłej zabawy tak czy siak. My się dziś trochę na mieście pobawiliśmy i na C NOS Team pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Na spalarce wymiatała E30 cabrio WOTxxxxx. Pojechała Civa turbo pod 330KM. Na Okęciu wymiataliśmy MY :diabel2: Kenet, trzeba zrobić logo klubowe. Projekt mam już w głowie :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 ta E30 cabrio ma V8 coś pod 400 kucy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi