xtomek Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Szkoda, że Was nie było w Ułęży. Po raz pierwszy przekonałem się jaka to adrenalinka Z przykrością stwierdzam, że xkarol jest w zakrętach lepszy o 2 sekundy, a Coobcio o 12. Z radością stwierdzam, że czerwona ma potencjał pobić ich obu następnym razem. Sprawa dohamowania i wiary w siebie. Coobcio zrobił kółeczko czerwoną, siedziałem po prawej i dla mnie to był szok. Bandita by objechał spokojnie Trzeba iśc się pouczyć. Ale, tak jak kiedyś na ćwiartkę, to był dla mnie pierwszy raz. Poprawię się xkarol zaliczył glebę, ale jeździ świetnie :diabel2: p.s. czerwona się nie ślizga w zakrętach, zawiecha rozkosz :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 w tygodniu proponowałbym C, chodzą słuchy że może być sucho :mikolaj: Ja osobiscie miałbym prośbę do kogoś z g-techem bo chciałem swoją teraz pomierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No Ponad 200konneg dwu litrówki do boju - pasowało by wreszcie skręcić jakiegoś filma jak te nasze diabliska latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Meldujemy sie w poniedzialeczek. Jakby by bylo czym nagrac, to po majstrowaniu mozna by na C podjechac. Moze znajdzie sie ktos chetny jeszcze? Godzina do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 może niedziela =PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Niedziela tez O.K. Zobaczymy co maestro na to. Wspomnialem o poniedzialku, bo czerwona i czarna beda majstrowane :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja też poproszę jakieś info na PW, chętnie podjade zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jak bedzie sucho i ja bym zawital :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jak bedzie sucho i ja bym zawital niekoniecznie, ma padać podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 niekoniecznie, ma padać podobno http://pogoda.wp.pl/miasto,warszawa,mid,1201290,mi.html wg nich to nie, takze jesli pogoda dopisze to bym podjechal :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 najpierw zaloguj się na forum które organizuje spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 PMW, co to za forum??? jakis namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 passwordjdm.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 PMW, przeciez sie tam dawno zalogowalem, nawet pisalem cos w Twoim projekcie ale i tak nie bede, plany sie zmienily :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 to co poniedziałek?? ja na passwordów juz nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Na passwordow dzisiaj nie dam rady, ale o 15 w poniedzialek u Coobcia będziemy z xkarolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 wieczorne c.... przecież trzeba sprawdzić jak banglają mody:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pewnie że nie. Przywieź dzisiaj jeśli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No to może i ja zawitam, będziecie mieli g-techa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no wlasnie jedzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no wlasnie jedzie ktoś? Mnie nie będzie xtomka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 czwartek wieczor?? będe ja ROKI też zapowiedział swój pobyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 bede, bede ok 21-22, kto sie jeszcze zjawi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A będziecie mieli Gtecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ew. ja o 23 ? bedziecie jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi