xtomek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Możesz wziąść czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Kto nie był niech żałuje :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Kto nie był niech żałuje co się dziś działo? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jeździły Audi rs x2 , Porsche x2, Hondy każdej maści, piękna Astra GSi ~170 koni, kilka A3/A4/S3, ogólnie było na co popatrzeć, szkoda że nie było jakiegoś VE. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Odgrzeję temat, jak ktoś ma ochotę wpaść dziś wieczorkiem na C to zaprawszam, najprawdopodobniej koło 21-22 wpadnę tam troszkę pokorzystać ze śnieżku na parkingu o ile coś jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja to jade dzis na M1 blizej i wiekszy parking po 22 sklep zamkniety i robi sie duzo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ROKI, pod m1 wszystko wczoraj wyślizgane - sam lód został :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ROKI, pod m1 wszystko wczoraj wyślizgane - sam lód został :kosci: wiem bo latalem 3 godziny :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 eeee... dzisiaj dopiero jest rewelacja... auta jadą 30km/h a przy 120km/h to jak slalom miedzy nieruchomymi przeszkodami - i zero pał :kosci: mi godzina wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 eeee... dzisiaj dopiero jest rewelacja... auta jadą 30km/h a przy 120km/h to jak slalom miedzy nieruchomymi przeszkodami - i zero pał :kosci: mi godzina wystarczyła ha ja też śnieg uwielbiam i wszelkie ślizgawki wtedy nawet moje marne 115 koników wystarcza żeby wyprzedzać wszystko co się rusza i to ze sporym zapasem szybkości :kosci: 120 dobra szybkość na zwykłych drogach też tyle pomykam ale mój rekord w buże śnieżną z przed 3lat to 140km/h :kosci: oczywiście na autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Myślę, że o 1 w nocy w Wawie to już 120 miedzy autami nie dało by rady. Drogowcy totalnie zaskoczeni Apropo tematu, na Cargo i parkingach ursynowskich marketów jak na Torwarze. Gęsto i za ślisko na jakieś szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ale mój rekord w buże śnieżną z przed 3lat to 140km/h :kosci: oczywiście na autostradzie no dziś było 160 po lodzie też na autostradzie w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja wczoraj 160 na III w miejscu :kosci: [ Dodano: Nie 04 Sty, 2009 03:34 ] dzis znowu na M1 niedawno wrocilem :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 bodek nie przesadzaj, nie było źle. W piątek do północy byłem na cargo, potem jeszcze pod Geant i było nieźle. Dziś wieczorem też się chyba wybiorę na C więc jak ktoś chętny to wpadajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie trzeba na C, w Piasecznie jest sporo parkingów nie zamykanych, np. Kaufland. Ostatnio spotkałem 200 SX z Nissan Tech i kilka hond którzy sie tam "bawili". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Panowie wczoraj do 1 w nocy ujeżdżałem i trudno jest już znaleźć nie wyślizgane miejsce. Chyba, że komuś pasuje jazda 10km/h w sznurze aut po lodzie. Ja wolę jeździć po śniegu. Nieporównywalnie większy fun :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Panowie wczoraj do 1 w nocy ujeżdżałem i trudno jest już znaleźć nie wyślizgane miejsce Zgadza sie, od północy do 2 ślizgałem sie w Jankach na tym parkingu centrum handlowego, miejsca na prawde dużo i jeszcze wtedy mało aut było :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ale mój rekord w buże śnieżną z przed 3lat to 140km/h :kosci: oczywiście na autostradzie no dziś było 160 po lodzie też na autostradzie w niemczech 160 po lodzie to przegięcie ja jechałem po świeżym śniegu więc przyczepność była bardzo dobra zero poślizgu. narobiliście mi chęci na ślizganie ide poszukać jakiegoś miejsca na wykręcenie pare bączków na ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ROKI, nie wpadłeś tam na m1 wczorajszo-dzisiejszej nocy razem z jakimś ciemnym Seatem i jeszcze czymś? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 lipass, bylem z Audi 80 coupe i A3 ale i tak jezdzilsmy oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Przypadkowy minispocik odbył się dziś na Cargo. PMW, Yarko, Bullit i chłopaki z NOSa. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 lód :/ nie było gdzie pojeździć... do dobrej zabawy potrzeba dobrze ubitej grubej warstwy śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 O kurde ale miecz że nie wiedziałem o tym... Trzeba pisac na forum że się wybieracie na ślizganko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 lód :/ nie było gdzie pojeździć... do dobrej zabawy potrzeba dobrze ubitej grubej warstwy śniegu na M1 pomiedzy kfc a MM mozna sie napedzic do 60km/h i polatac bokami wczoraj o 3:00 nawet luzno bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 no lód i tłok jak cholera, najlepszy był pan w subaru haha :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi