bodek_n14 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 bo wylansowanymi Subarakami jeżdżą właśnie takie ... Ale Sunniaka jak obcieli. Powolutku i obaj nosy przy szybie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Fachowiec, który tym subaru jechał nie był przygotowany na taką podsterowność jaka go spotkała za sprawą wrażenia jakie zrobiły na nim nasze hothatche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Bez rezwelacji, za to zabawa I klasa :one: http://pl.youtube.com/watch?v=tkpEA-9bCx0&...re=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 prawie jak "erhabe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 prawie jak "erhabe" wzorowal sie na Nas Muza ta sama chociaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Proponuję małego spota dziś na C godzina ~21. Ostatnio weszło sporo modów i można by porównać wozy :!: NOS będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Powinniśmy wpaśc z xkarolem jeszcze mam 100-kę w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 To niech Mia przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 może wpadnę, ale to nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jeszcze, ani raz, nie mierzyłem czerwonej G-techem. Może by ktoś zabrał. Można by porównać z rezultatami z fotokomórek na wyścigach, których mam komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 NOS będzie i mamy do dyspozycji Iphona z aplikacją Dynolicious, działa tak samo jak Gtech, mierzyliśmy już swoje auta i bardzo zbliżone wyniki do gtecha podaje. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kenet dziękuję, skorzystam, pozdro dla NOS :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja chyba akurat odpadam dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja postaram się pojawić dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja to pewnie nie dam rady :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 A właśnie najbardziej zależało mi, na przybyciu PMW i ROKIego. Chciałem na kresce stanąć. Trudno w takim razie, pewnie jedynymi wyścigami będą pojedynek Jemioła z xTomkiem i pomiary czerwonej na iPhone g-techu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Przestawie zapłon pod 98 oktan, wyjme graty z bagażnika i możemy jechać :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 bodek_n14, w tygodniu moze jakos sie ustawimy, moze daloby rade od Lukasa g-techa pozyczyc :027: jesli chodzi o dzis to juz sie umowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 no ja podjade zrobie pomiar g-techem, scigał sie nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Aura nam wyjątkowo nie sprzyja, trzeba czekać na odwilż i wiosnę. Pozdrawiam wszystkich, którzy byli. Oj jak będzie sucho to, biorąc po uwagę trwający wyścig zbrojeń, piękne spoty się szykują jak trakcja będzie już z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Się działo się........................ pogadali my sobie Niech trakcja będzie z Wami i pozdro dla odważnych, którym chciało się ścigać [ Dodano: Nie 18 Sty, 2009 22:59 ] i marznąć dodam :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Miły spocik. Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dzięki i do następnego razu. Miejmy nadzieję, że pogoda pozwoli wtedy zrobić pomiary i trochę się pościgać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi