Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bodek podobno jakąś mocną primę objechałeś?

chyba do połowy trójki tylko :)

ale fakt faktem, jak zrobi się sucho, to i ja spróbuje na razie to mam kłopoty z trakcją na moich balonach ;) , ale trzeba ćwiarę wymierzyć :D

Bodek podobno jakąś mocną primę objechałeś?

chyba do połowy trójki tylko :)

No to powiem jak to wyglądało z mojego fotela ;)

2 starty z rolowanego, do połowy czwórki (~170). Oba dla mnie o ~długość auta. Pod koniec PMW chyba powolutku się zbliżał.

Pod koniec PMW chyba powolutku się zbliżał.

chyba? całkiem szybko :) i jak zapinałem 4 byłem przed toba :)

bo w tym momencie ujawniła sie moc twojego auta ;) , Bodek objechał Cię momentem.

I kto tu nie lubi jeździć po prostej :D

p.s.

po przygodzie z letniakami na przodzie nie zaryzykowałem wczoraj :/

Nawet przy 80 w Lublinie jest nieźle, bardzo ciasny tor - zdjątka w temacie :diabel2: Pokazałem Ci Ułęż, tam jest 3,5 km zakrętów, łuków i prostych. Świetny tor, jak jest dobrze ustawiony :D Jedno przykładowe zdjątko. Reszta również w temacie. Pozdro Nissan srteet warriors :diabel:

7073c69a3f90bb75m.jpg

PMW po raz kolejny przekonuję się o twoim koloryzowaniu. Tak, żeś się wychwalał na forum jak to Prima za***rdala, objeżdża VTi itp. Kojarzy mi się nawet, że w moim temacie "obśmiałeś" moją delikatna porażkę z iVT. Twoje przechwałki dotyczyły zresztą poprzedniego setupu, na którym Prima była cienka jak d*pa węża. Obecnie również będziesz dostawał od lekko dłubniętych iVT/VTi i nie napalaj się na więcej.

A co do naszego streetu to cały czas byłem z przodu. Za pierwszym razem jakieś 2 długości bo ci chyba start nie wyszedł a za drugim długość/pół i faktycznie od zapięcia czwórki powolutku mnie doganiałeś.

Od siebie przyznaję się, że do końca czwórki byśmy się zrównali a na piątce byś odjechał. Przy tych prędkościach jeździ się mocą, której masz sporo więcej.

Skoro podjąłeś dyskusję to dostałeś ripostę :!:

Panowie, slow down ;) Przypominam, że w Ułęży xkarol/136KM/czarną złoił mi na torze d*pę o 2 sekundy, i to wcale nie jest problem :P A na 1/4, ja byłem szybszy o 0,4 pomimo że ważę 30 kG więcej i na ba...rdzo mokrym torze. Oczywiście na ćwiartkę jechał czerwoną, tak samo jak ja.Wcześniej to ja przegrywałem o 0,3. Z 15,5 zszedłem jakimś cudem na 14,8. xkarol na razie 15,188 cz coś takiego.

PMW po raz kolejny przekonuję się o twoim koloryzowaniu. Tak, żeś się wychwalał na forum jak to Prima za***rdala, objeżdża VTi itp. Kojarzy mi się nawet, że w moim temacie "obśmiałeś" moją delikatna porażkę z iVT. Twoje przechwałki dotyczyły zresztą poprzedniego setupu, na którym Prima była cienka jak d*pa węża. Obecnie również będziesz dostawał od lekko dłubniętych iVT/VTi i nie napalaj się na więcej.

A co do naszego streetu to cały czas byłem z przodu. Za pierwszym razem jakieś 2 długości bo ci chyba start nie wyszedł a za drugim długość/pół i faktycznie od zapięcia czwórki powolutku mnie doganiałeś.

Od siebie przyznaję się, że do końca czwórki byśmy się zrównali a na piątce byś odjechał. Przy tych prędkościach jeździ się mocą, której masz sporo więcej.

Skoro podjąłeś dyskusję to dostałeś ripostę

chyba masz jakieś kompleksy na punkcie swojej rajdówki... jeśli uważasz, że twoje auto jest takie szybkie to dlaczego jak mówisz po zapięciu 4-ki zaczałęś dostawać od auta które waży 300 kg więcej (czyli prawie 1/3 masy twojego auta)

blow.gif

chyba masz jakieś kompleksy na punkcie swojej rajdówki... jeśli uważasz, że twoje auto jest takie szybkie to dlaczego jak mówisz po zapięciu 4-ki zaczałęś dostawać od auta które waży 300 kg więcej (czyli prawie 1/3 masy twojego auta)

ehehehe, drogi PMW, na Cargo sam mówiłeś, że Twoje auto waży 1300kg. Moje 1100kg. Według Ciebie to 300kg :one: Znowu to robisz? Znajdź mi miejsce w którym piszę, że mam super szybkie auto to jeszcze dzisiaj postawię Ci litra Danielsa.

Start był po to, bo chciałem sprawdzić czy Prima jest/była rzeczywiście taka mocna jak podawałeś. Podobno na poprzednim setupie 6,5s do 100 :?: Jak wróciliśmy to mówiłeś już o ~7s ;)

chyba nie masz innych problemów na głowie chłopcze... niż spierać się które auto jest szybsze... jeśli tak Ci na tym zależy to bez jakiegoś ciśnienia przyznaje ze twój sunny jest szybszy...

a moja primera to kawał gruzu i koniec w tym temacie... już to zresztą pisałem mi to wisi... robię auto dla siebie a nie po to zeby zaimponować komuś na forum... dziele się na nim jedynie moimi doświadczeniami i uwagami to wszystko...

jak Ci to nie pasuje to tasuj się dalej na cargo czy spalarni zamiast spróbować sił w prawdziwych wyścigach, czy Kjs (chociaż wydaje mi sie ze za cienki jescze jesteś)

Z mojej strony również koniec dyskusji i nie było by jej wcale gdyby nie Twoje podejście do tematu. Chyba obydwu nam zależy, żeby informacje na forum były wiarygodne?

jak Ci to nie pasuje to tasuj się dalej na cargo czy spalarni zamiast spróbować sił w prawdziwych wyścigach, czy Kjs (chociaż wydaje mi sie ze za cienki jescze jesteś)

hmm, ja mam tylko pytanie czy brałeś kiedykolwiek udział w tego typu zawodach? Zabrzmiało jak byś miał wieloletnie doświadczenie...

Pozdrawiam. ;)

Z mojej strony również koniec dyskusji i nie było by jej wcale gdyby nie Twoje podejście do tematu. Chyba obydwu nam zależy, żeby informacje na forum były wiarygodne?

chcesz coś jescze dodać... uważasz mnie za kłamcę czy kogoś w tym stylu?

[ Dodano: Wto 20 Sty, 2009 12:01 ]

hmm, ja mam tylko pytanie czy brałeś kiedykolwiek udział w tego typu zawodach? Zabrzmiało jak byś miał wieloletnie doświadczenie...

Pozdrawiam. ;)

od 1998 do 2004 zdaje się...

Zdjecie56.jpg

w wieku 12 lat zaczynałem w rajdowej szkole Paszkowskiego na Bemowie jeszcze bez prawka...

Dodano: Wto 20 Sty, 2009 12:01 ]

jemiol7 napisał/a:

Pozdrawiam. ;)

od 1998 do 2004 zdaje się...

w wieku 12 lat zaczynałem w rajdowej szkole Paszkowskiego na Bemowie jeszcze bez prawka...

Skoro tak to zwracam honor.

co to znaczy że auto jest szybsze... znaczy nie wiem przyśpieszenie do setki, czas na ćwiarę hmm v-max czy jazda na wsteku do odcięcia?? co tu dyskutować.

powiem wam tyle: szybsze jest pierwsze na mecie ale takiej na cargo nie ma i oby nigdy nie było :one:

Widzę, że zajeżyłeś się troszeczkę. Zluzuj. Jest pewne powiedzenie, którego początek sam sobie dopowiedz. Ja napiszę drugą część: [...] Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem ;)

Tyle ode mnie

Panowie dajcie już na luz wszyscy, skończcie tego offtopa w tym temacie, czy spotkaliśmy się tam tylko po to żeby się spinać kto urwie pół metra długości na wyścigu? Kto chciał się ganiać to się ganiał kto nie chciał to nie ale przecież chyba nie po to spotykaliśmy się żeby teraz w takiej atmosferze rozpisywać się kto jest na 3 a kto na 4 pół metra z przodu, to tylko samochody, przecież po takich spięciach potem jak dojdzie do następnego spotkania to będzie taka atmosfera że nawet nie będzie chciało się jechać tam. Każdy niech myśli sobie co chce ale niech już skończy się ta szczekanina, nienawidzę takiego napinania się, przecież tak pokazujecie tylko że nie do końca dojrzeliście i nie potraficie przyznać się że ktoś jest szybszy na prostej, ktoś do setki, kto inny w zakrętach, ale chodzi tylko o zabawę i frajdę a nie napinanie się i skakanie sobie do gardeł.

Kończcie offtopa chłopaki i poprostu cieszcie się każdy ze swoich 4 kółek.

Pozdro.