Gość PMW Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 następnego spotkania to będzie taka atmosfera że nawet nie będzie chciało się jechać tam no ja po tej wymianie zdań już wiecej nie pojawie się na spocie NPT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jemiol7 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 no ja po tej wymianie zdań już wiecej nie pojawie się na spocie NPT....Nie ma co sie obrażać. Wiadomo, że każdy swoje chwali. Proponuje raczej uścisk dłoni na kolejnym spocie i zapomnieć o głupotach. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A całym winowajcą zamieszania jest kto? ............. eszi :one: Dawać go na patelnie :diabel2: Chciałem pominąć motyw ostatniego streetu bo czułem, że tak się to zakończy. PMW, nie żywię urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Po co sie klocic ktory nissan szybszy to wkoncu jedna rodzina. Radze wybrac sie na ulice i pocisnac jakas honde badz opla :one: radocha gwarantowana :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 stara prawda: wygrywa ten który najpóżniej hamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Po co sie klocic ktory nissan szybszy to wkoncu jedna rodzina. Radze wybrac sie na ulice i pocisnac jakas honde badz opla :one: radocha gwarantowana :one: Najlepsza radocha jest z bmw, najlepiej e36 320 mpower lpg. Panowie bez napinki. Od zawsze wiadomo, że i tak czerwone najszybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ludziska, na spocie było O.K. tylko potem na forum się porobiło. Tym razem będzie bez emotikonów. no ja po tej wymianie zdań już wiecej nie pojawie się na spocie NPT... Nie rób nam tego. Klub, to klub, a czasami jak się jakieś fo paux zdarzy, to obie strony muszą odpuścić. Nie ma innego wyjścia. Jeździsz piękną Primą, a świetny Sunny to jednak inna klasa. Każdy z nich inaczej się zbiera. Są rózne konkurencje i może warto z tego skorzystać. Wymiana zdań tym razem była,panowie wybaczcie, trochę bez... sensu, a przyniosła wiele zlego. Mamy faceta od motorów, który nam robi, co można. Uszanujmy jego pracę. pozdrawiam wszystkich streeterów i racerów ! tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Po co sie klocic ktory nissan szybszy to wkoncu jedna rodzina. Radze wybrac sie na ulice i pocisnac jakas honde badz opla :one: radocha gwarantowana :one: Najlepsza radocha jest z bmw, najlepiej e36 320 mpower lpg. Panowie bez napinki. Od zawsze wiadomo, że i tak czerwone najszybsze osobiscie upodobalem sobie ople do tempienia ,ot tak znienawidzona przeze mnie marka Nie raz 2 litrowy opel przekonal sie co robi z nim zdowy japonski... diesel :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 stara prawda: wygrywa ten który najpóżniej hamuje Prawda, tego nas w Ułęży uczyli. Szkoda, ze bateria w telefonie dała d*py, bo byś zobaczył, jak xkarol wylatuje z zakrętu goniąc mnie. Jak na PW podasz e-maila, to Ci filmik wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ciekawie sie to czyta, bardzo zaluje ze nie bylem, ale robi sie powoli sucho takze............. :027: Zapewne jakbym byl to pogodzilbym obu panow objezdzajac najpierw Bodka a potem PMW dobra dzołk Mozemy sie ustawic na C tylko musi byc sucho bo na mokrym to zadna zabawa hamowac ze 180 :/ Niezle musi zapodawac to sunny, jednak waga robi swoje BRAVO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 bo na mokrym to zadna zabawa hamowac ze 180 ee tam panie zabawa przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 [ Dodano: Wto 20 Sty, 2009 21:22 ] A całym winowajcą zamieszania jest kto? ............. eszi :one: Dawać go na patelnie :diabel2: Chciałem pominąć motyw ostatniego streetu bo czułem, że tak się to zakończy. PMW, nie żywię urazy. No dobra... napisze coś i ja...Ale was pięknie podpuściłem , obaj się ostro ciśnieniowaliście, wiedziałem że tak będzie i celowo walnąłem podpuchę. Momentami robiło już się nieprzyjemnie :/ , dobrze że wszystko się dobrze skończyło. Przepraszam Panowie za zamieszanie. W nagrodę pozwole Wam się objechać jak będzie sucho i na miękko to wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Będziesz się długo za to odkuwał, będziesz objeżdżany przy każdym spotkaniu :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Będziesz się długo za to odkuwał, będziesz objeżdżany przy każdym spotkaniu :diabel2: No dobra, ale nie zwalaj całej winy na mnie. Śmiać mi się, tylko chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 plusowe temperatury ale kiedy sucho to nie wiadomo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 No dobra, ale nie zwalaj całej winy na mnie. Śmiać mi się, tylko chce. Ależ skąd. Dobra koniec tematu. Trzeba to tak samo szybko zamknąć jak się zaczęło. plusowe temperatury ale kiedy sucho to nie wiadomo :/ przyszły tydzień na plusie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 No dobra, ale nie zwalaj całej winy na mnie. Śmiać mi się, tylko chce. Ależ skąd. Dobra koniec tematu. Trzeba to tak samo szybko zamknąć jak się zaczęło. plusowe temperatury ale kiedy sucho to nie wiadomo :/ przyszły tydzień na plusie chyba czekam bo muszę w końcu pomiar zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ee tam panie zabawa przednia dzis akurat wracajac z ŁOmianek spotkalem identyczna Prime jak moja tylko na alu 17 i twardy zawias na tej nowej wylotowce doszlismy do 200,(wtedy go minolem) i juz lekko bylem obsr.... jak sie łuk zblizal bo mokro i chu...j wie jak z hamowaniem, a moje zimowki do 190 maja indeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 czekam bo muszę w końcu pomiar zrobić na zimówkach to nie pomiary... u mnie np zimówki generują 80km strat na kołach na hamowni... letnie 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 czekam bo muszę w końcu pomiar zrobić na zimówkach to nie pomiary... u mnie np zimówki generują 80km strat na kołach na hamowni... letnie 40 km tak sobie pomiar zrobie, by mieć odnośnik zima-lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 tak sobie pomiar zrobie, by mieć odnośnik zima-lato. u mnie auto na zimówkach jest mega zamulone... 16mm wyższe niż letnie to raz, a dwa megaduze opory toczenia... po modach na zimowych oponach jeżdzi tylko troszkę lepiej jak na letnich przed modami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 dzis akurat wracajac z ŁOmianek spotkalem identyczna Prime jak moja tylko na alu 17 i twardy zawias na tej nowej wylotowce doszlismy do 200,(wtedy go minolem) i juz lekko bylem obsr.... jak sie łuk zblizal bo mokro i chu...j wie jak z hamowaniem, a moje zimowki do 190 maja indeks to chyba jakąś mocną Primę spotkałeś czy nie było problemów? Ktoś z klubu? Zieloną a w słońcu niebieską P10 ...przynajmniej nie było nudno od łomianek do skrętu na grota Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 to chyba jakąś mocną Primę spotkałeś czy nie było problemów? Ktoś z klubu? nie cisnolem do konca bo sie balem, ale do 200 dobrze sie zbiera, kontrolowalem sytuacje i doszedlem go kiedy chcialem [ Dodano: Sro 21 Sty, 2009 18:43 ] lepek klubowych nie zauwazono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 nie cisnolem do konca bo sie balem, ale do 200 dobrze sie zbiera, kontrolowalem sytuacje i doszedlem go kiedy chcialem Gratuluję zdrowego rozsądku i rozumu... zwłaszcza przy obecnych warunkach na drogach nie ma to jak myśląca młodzież za kierownicą :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 malin_f1, jaka młodzież. Ja tu stwierdzam poważne rozpoczynanie się kryzysu wieku średniego, młodzież jest opanowana :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi