Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no ja po tej wymianie zdań już wiecej nie pojawie się na spocie NPT...
.

Nie ma co sie obrażać. Wiadomo, że każdy swoje chwali. Proponuje raczej uścisk dłoni na kolejnym spocie i zapomnieć o głupotach. :one:

A całym winowajcą zamieszania jest kto? ............. eszi :one: Dawać go na patelnie :diabel2:

Chciałem pominąć motyw ostatniego streetu bo czułem, że tak się to zakończy. PMW, nie żywię urazy.

Po co sie klocic ktory nissan szybszy :D to wkoncu jedna rodzina. Radze wybrac sie na ulice i pocisnac jakas honde badz opla :one: radocha gwarantowana :one:

Najlepsza radocha jest z bmw, najlepiej e36 320 mpower lpg.

Panowie bez napinki. Od zawsze wiadomo, że i tak czerwone najszybsze :D

Ludziska, na spocie było O.K. tylko potem na forum się porobiło.

Tym razem będzie bez emotikonów.

no ja po tej wymianie zdań już wiecej nie pojawie się na spocie NPT...

Nie rób nam tego. Klub, to klub, a czasami jak się jakieś fo paux zdarzy, to obie strony muszą odpuścić. Nie ma innego wyjścia. Jeździsz piękną Primą, a świetny Sunny to jednak inna klasa.

Każdy z nich inaczej się zbiera. Są rózne konkurencje i może warto z tego skorzystać.

Wymiana zdań tym razem była,panowie wybaczcie, trochę bez... sensu, a przyniosła wiele zlego.

Mamy faceta od motorów, który nam robi, co można. Uszanujmy jego pracę.

pozdrawiam wszystkich streeterów i racerów !

tomek

Po co sie klocic ktory nissan szybszy :D to wkoncu jedna rodzina. Radze wybrac sie na ulice i pocisnac jakas honde badz opla :one: radocha gwarantowana :one:

Najlepsza radocha jest z bmw, najlepiej e36 320 mpower lpg.

Panowie bez napinki. Od zawsze wiadomo, że i tak czerwone najszybsze :D

osobiscie upodobalem sobie ople do tempienia ,ot tak znienawidzona przeze mnie marka :D

Nie raz 2 litrowy opel przekonal sie co robi z nim zdowy japonski... diesel :one:

stara prawda: wygrywa ten który najpóżniej hamuje

Prawda, tego nas w Ułęży uczyli. Szkoda, ze bateria w telefonie dała d*py, bo byś zobaczył, jak xkarol wylatuje z zakrętu goniąc mnie. Jak na PW podasz e-maila, to Ci filmik wyślę :D

Ciekawie sie to czyta, bardzo zaluje ze nie bylem, ale robi sie powoli sucho takze............. :027:

Zapewne jakbym byl to pogodzilbym obu panow objezdzajac najpierw Bodka a potem PMW

dobra dzołk

Mozemy sie ustawic na C tylko musi byc sucho bo na mokrym to zadna zabawa hamowac ze 180 :/

Niezle musi zapodawac to sunny, jednak waga robi swoje BRAVO

[ Dodano: Wto 20 Sty, 2009 21:22 ]

A całym winowajcą zamieszania jest kto? ............. eszi :one: Dawać go na patelnie :diabel2:

Chciałem pominąć motyw ostatniego streetu bo czułem, że tak się to zakończy. PMW, nie żywię urazy.

No dobra... napisze coś i ja...

Ale was pięknie podpuściłem :D , obaj się ostro ciśnieniowaliście, wiedziałem że tak będzie i celowo walnąłem podpuchę. Momentami robiło już się nieprzyjemnie :/ , dobrze że wszystko się dobrze skończyło. Przepraszam Panowie za zamieszanie. W nagrodę pozwole Wam się objechać jak będzie sucho :D i na miękko to wezmę.

Będziesz się długo za to odkuwał, będziesz objeżdżany przy każdym spotkaniu :diabel2:

No dobra, ale nie zwalaj całej winy na mnie. Śmiać mi się, tylko chce.

Ależ skąd. Dobra koniec tematu. Trzeba to tak samo szybko zamknąć jak się zaczęło.

plusowe temperatury ale kiedy sucho to nie wiadomo :/

przyszły tydzień na plusie chyba :)

Ależ skąd. Dobra koniec tematu. Trzeba to tak samo szybko zamknąć jak się zaczęło.

plusowe temperatury ale kiedy sucho to nie wiadomo :/

przyszły tydzień na plusie chyba :)

czekam bo muszę w końcu pomiar zrobić ;)

ee tam panie zabawa przednia :D

dzis akurat wracajac z ŁOmianek spotkalem identyczna Prime jak moja tylko na alu 17 i twardy zawias na tej nowej wylotowce doszlismy do 200,(wtedy go minolem) i juz lekko bylem obsr.... jak sie łuk zblizal bo mokro i chu...j wie jak z hamowaniem, a moje zimowki do 190 maja indeks

czekam bo muszę w końcu pomiar zrobić
na zimówkach to nie pomiary... u mnie np zimówki generują 80km strat na kołach na hamowni... letnie 40 km

tak sobie pomiar zrobie, by mieć odnośnik zima-lato.

tak sobie pomiar zrobie, by mieć odnośnik zima-lato.

u mnie auto na zimówkach jest mega zamulone... 16mm wyższe niż letnie to raz, a dwa megaduze opory toczenia... po modach na zimowych oponach jeżdzi tylko troszkę lepiej jak na letnich przed modami :)

dzis akurat wracajac z ŁOmianek spotkalem identyczna Prime jak moja tylko na alu 17 i twardy zawias na tej nowej wylotowce doszlismy do 200,(wtedy go minolem) i juz lekko bylem obsr.... jak sie łuk zblizal bo mokro i chu...j wie jak z hamowaniem, a moje zimowki do 190 maja indeks

to chyba jakąś mocną Primę spotkałeś czy nie było problemów? Ktoś z klubu?

Zieloną a w słońcu niebieską ;) P10 :) ...przynajmniej nie było nudno od łomianek do skrętu na grota :) Pozdrawiam!

to chyba jakąś mocną Primę spotkałeś czy nie było problemów? Ktoś z klubu?

nie cisnolem do konca bo sie balem, ale do 200 dobrze sie zbiera, kontrolowalem sytuacje i doszedlem go kiedy chcialem :D

[ Dodano: Sro 21 Sty, 2009 18:43 ]

lepek klubowych nie zauwazono

nie cisnolem do konca bo sie balem, ale do 200 dobrze sie zbiera, kontrolowalem sytuacje i doszedlem go kiedy chcialem :D

Gratuluję zdrowego rozsądku i rozumu... zwłaszcza przy obecnych warunkach na drogach nie ma to jak myśląca młodzież za kierownicą :one: