Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

młodzież jest opanowana :-)

powiedzial gosc ktory pare dni temu opowiadal mi ze chcial kogos zatluc papierosem :) hehehe

malin_f1, za miesiac mam urodziny

27 :zly:

ale czuje sie na 23 :D

Niestety ja czuję się na 20 :one: ale czasem już się zastanawiam zanim wcisnę gaz do oporu bo o chwilę nie uwagi/przpadek i nieszczęście nie trudno a jak wiadomo mądry Polak po szkodzie tylko czy żywy polak przy takich prędkościach... Warto pomyśleć czasem czego i sobie i wam życzę ścigajcie się ale gdzieś na bocznych drogach z dala od normalnego ruchu

Niestety ja czuję się na 20 :one: ale czasem już się zastanawiam zanim wcisnę gaz do oporu bo o chwilę nie uwagi/przpadek i nieszczęście nie trudno a jak wiadomo mądry Polak po szkodzie tylko czy żywy polak przy takich prędkościach... Warto pomyśleć czasem czego i sobie i wam życzę ścigajcie się ale gdzieś na bocznych drogach z dala od normalnego ruchu

Łojezu mam tak samo :D

Ogólnie było bardzo miło, z nissanami nie jechałem ale parę wyścigów odbyłem. Pozdrawiam kolegów z Nissanklubu, z tych co poznałem był Yarkoo, Coobcio, Sektorone i wszystkich którzy byli.

PS. Bodek, Filipek Pugiem wklepał mi dwukrotnie 1,5 długości do 180 km/h, jeździ jak szatan ten jego sprzęt. Na nastepnego spota ide w odelżenie! :D

Pozdro, do następnego razu.

No ja przetestowałem 194KM w P10 Juniora, jakoś to jedzie ale nie poraża - brakuje mu tego kolektora wydechowego... chociaż 2 razy ze startu zatrzymanego objechałem 260 Konnego saaba 900 :)

No to już wiem kto jeździł niebieską primą, ale widziałem też dwa sunniacze czarne jeden to Yarkoo a drugi czyj? Pozdrówka dla Keneta, widziałem asterkę, ps. byłem z kuzynem jego accordem, podjechaliśmy koło Ciebie tam na parkingu a wtedy Ty zapiąłeś wsteka i pojechałeś, nawet wysiąść nie zdążyłem. Ps. ale saaby fajnie latały też nie ma co.

Pozdrówka dla Keneta, widziałem asterkę, ps. byłem z kuzynem jego accordem, podjechaliśmy koło Ciebie tam na parkingu a wtedy Ty zapiąłeś wsteka i pojechałeś, nawet wysiąść nie zdążyłem

Sorry nie poznałem :/ Ja już do domu zawijałem, nawet się nie przyglądałem.

było sunny rossiego i także było sunny Yarko - chłopaki można powiedzieć że jechali równo, tylko jeden nadrabiał mocą a drugi lepiej ogarniał starty i wajchę zmiany biegów :D

To widzę, że działo się w niedzielę. Że akurat mnie rozłożyło.... :/ Masakra jakaś, jeszcze do siebie nie doszedłem.

O kurde, panowie, nic z was już nie będzie........ to koniec......................... :P

Będzie, 3 km pasa i jadziem, no może troszkę mniej jest na C. Muszę wreszcie gdzieś bezpiecznie sprawdzić czwórkę i piątkę. Moja 180 na tójce niektóre drogie cary po prostu zabija.

Teraz będę zmieniał niżej, na 8000, przed odcinką. Powinno być lepiej na maksymalnym momencie.

Przykleiłem sobie pasek na obrotomierzu, bo czerwone pole irytuje, jak się nie wie, jak to VE się kreci.

Święte słowa, na C to raczej marne szanse masz Tomku na cokolwiek więcej, obwodnica Garwolina jak najbardziej tylko trzeba patrzeć czy się akurat pewnej Vectry nie wyprzedziło, albo czy nie pojawia się w lusterku ;) bo drogo krzyczą za projekcję filmu z podróży ;)

Myślę, że na C to nie da rady u Ciebie 4ki zamknąć, niebezpiecznie

Święte słowa, na C to raczej marne szanse

wydaje mi się, że nie chodziło o odcinek ul. Wirażowej tylko o szeroką i długą połać nawierzchni za ogrodzeniem :)