bodek_n14 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja tu stwierdzam poważne rozpoczynanie się kryzysu wieku średniego hehehehehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 młodzież jest opanowana :-) powiedzial gosc ktory pare dni temu opowiadal mi ze chcial kogos zatluc papierosem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 malin_f1, za miesiac mam urodziny 27 :zly: ale czuje sie na 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 malin_f1, za miesiac mam urodziny 27 :zly: ale czuje sie na 23 Niestety ja czuję się na 20 :one: ale czasem już się zastanawiam zanim wcisnę gaz do oporu bo o chwilę nie uwagi/przpadek i nieszczęście nie trudno a jak wiadomo mądry Polak po szkodzie tylko czy żywy polak przy takich prędkościach... Warto pomyśleć czasem czego i sobie i wam życzę ścigajcie się ale gdzieś na bocznych drogach z dala od normalnego ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Niestety ja czuję się na 20 :one: ale czasem już się zastanawiam zanim wcisnę gaz do oporu bo o chwilę nie uwagi/przpadek i nieszczęście nie trudno a jak wiadomo mądry Polak po szkodzie tylko czy żywy polak przy takich prędkościach... Warto pomyśleć czasem czego i sobie i wam życzę ścigajcie się ale gdzieś na bocznych drogach z dala od normalnego ruchu Łojezu mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 O kurde, panowie, nic z was już nie będzie........ to koniec......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Bodek jest chory, ale ja dziś na C podjadę. Trakcja jest bardzo dobra, w miarę ciepło jak na ostatnie dni, sucho. Może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No więc czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ogólnie było bardzo miło, z nissanami nie jechałem ale parę wyścigów odbyłem. Pozdrawiam kolegów z Nissanklubu, z tych co poznałem był Yarkoo, Coobcio, Sektorone i wszystkich którzy byli. PS. Bodek, Filipek Pugiem wklepał mi dwukrotnie 1,5 długości do 180 km/h, jeździ jak szatan ten jego sprzęt. Na nastepnego spota ide w odelżenie! Pozdro, do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No ja przetestowałem 194KM w P10 Juniora, jakoś to jedzie ale nie poraża - brakuje mu tego kolektora wydechowego... chociaż 2 razy ze startu zatrzymanego objechałem 260 Konnego saaba 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No to już wiem kto jeździł niebieską primą, ale widziałem też dwa sunniacze czarne jeden to Yarkoo a drugi czyj? Pozdrówka dla Keneta, widziałem asterkę, ps. byłem z kuzynem jego accordem, podjechaliśmy koło Ciebie tam na parkingu a wtedy Ty zapiąłeś wsteka i pojechałeś, nawet wysiąść nie zdążyłem. Ps. ale saaby fajnie latały też nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja byłem z sąsiadem i o 21.30 się zmyłem - chyba widziałem n14 rossiego (na WW?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Pozdrówka dla Keneta, widziałem asterkę, ps. byłem z kuzynem jego accordem, podjechaliśmy koło Ciebie tam na parkingu a wtedy Ty zapiąłeś wsteka i pojechałeś, nawet wysiąść nie zdążyłem Sorry nie poznałem :/ Ja już do domu zawijałem, nawet się nie przyglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 było sunny rossiego i także było sunny Yarko - chłopaki można powiedzieć że jechali równo, tylko jeden nadrabiał mocą a drugi lepiej ogarniał starty i wajchę zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no dokładnie, ja 2 razy nie ogarnąłem startu i musiałem gonić, za pierwszym razem pół długości dla mnie pod koniec, a za drugim długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 To może dzisiaj powtórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 koło 22 będe chyba w okolicy, już nissanem więc wypatruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Pozdro Bullitt Dziś zimnawo, tylko weterani na C przybyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 To widzę, że działo się w niedzielę. Że akurat mnie rozłożyło.... :/ Masakra jakaś, jeszcze do siebie nie doszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 bodek_n14, zdrowiej bo pogoda coraz lepsza :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 O kurde, panowie, nic z was już nie będzie........ to koniec......................... Będzie, 3 km pasa i jadziem, no może troszkę mniej jest na C. Muszę wreszcie gdzieś bezpiecznie sprawdzić czwórkę i piątkę. Moja 180 na tójce niektóre drogie cary po prostu zabija. Teraz będę zmieniał niżej, na 8000, przed odcinką. Powinno być lepiej na maksymalnym momencie. Przykleiłem sobie pasek na obrotomierzu, bo czerwone pole irytuje, jak się nie wie, jak to VE się kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Myślę, że na C to nie da rady u Ciebie 4ki zamknąć, niebezpiecznie. Obwodnica Garwolina bardziej odpowiednia na testy Vmax'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Obwodnica Garwolina bardziej odpowiednia na testy Vmax'a. Hihi Mój Bandit dokręca tam V do odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Święte słowa, na C to raczej marne szanse masz Tomku na cokolwiek więcej, obwodnica Garwolina jak najbardziej tylko trzeba patrzeć czy się akurat pewnej Vectry nie wyprzedziło, albo czy nie pojawia się w lusterku bo drogo krzyczą za projekcję filmu z podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Myślę, że na C to nie da rady u Ciebie 4ki zamknąć, niebezpiecznie Święte słowa, na C to raczej marne szanse wydaje mi się, że nie chodziło o odcinek ul. Wirażowej tylko o szeroką i długą połać nawierzchni za ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi