Gość PMW Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 na C kiedyś przewiózł mnie Gasebcio i postawił wskazówke na dole w pionie na 6 biegu pod odcinke :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 apropo wirażowej to widziałem tam wczoraj pięknego czerwonego seryjnego GTiR'a... :546: rej. WPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 widziałem tam wczoraj pięknego czerwonego seryjnego GTiR'a... rej. WPR może to ten z linku z tym, że ten ma czarne blachy jeszcze (mógł zmienić ) http://pl.youtube.com/watch?v=iL-w5QRH-TQ w tle chyba stoi nawet bodka_n14 Sunniak :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 nie to nie ten, zresztą tym z filmiku jeździłem i muszę przyznać, że pięknie podawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 tylko trzeba patrzeć czy się akurat pewnej Vectry nie wyprzedziło, albo czy nie pojawia się w lusterku bo drogo krzyczą za projekcję filmu z podróży Dogonią ???? zeby zrobić filmik. Machnąc koło nich 250 a potem grzecznie 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Panowie jak kazdy wie JEST SUCHO :027: moze niedziela na C maly spocik coby na asfalcie pomierzsyc te cyferki z hamowni :kosci: Jak bedzie nadal sucho to bardzo chetnie zawitam :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Możemy start poćwiczyć, oby było sucho, bo mam prawie slicki z przoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ja jestem chętny na niedzielę. w tle chyba stoi nawet bodka_n14 Sunniak :027: tak to mój, 2 miejsca obok stał czarny jeszcze z DE Yarka Filmik spod mojej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Może jutro, w poniedziałek egzamin :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jutro piatek %%% ja pracuje a potem na urodziny kumpla %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Z resztą kiedy Wam pasuje, na chwilę przyjadę się przywitać tylko jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Z resztą kiedy Wam pasuje, na chwilę przyjadę się przywitać tylko jakby co. No przywitac, i nie tylko chyba :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jutro, czyli w poniedziałek jestem na C. 22.15 Jak ktoś ma ochotę, to zapraszam A jak nie, to sam spróbuje 4-ke wrzucić :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 To jak, ktoś coś dziś bo trakcja nienajlepsza. Ja na C mam 5 minut to pewnie podjadę jak będę z myjni wracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Byliśmy z Kenetem, pogadaliśmy i tyle. Trochę ślisko było i po prostu odpusciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ślisko strasznie, dawno mi na 3ce tak łatwo nie zrywało jak dziś. Nie było sensu nic świrować. Dzięki za spotkanie i do następnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Czerwona będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 warunki dzisiaj nawet niezłe - ktoś będzie? :027: taki mały OT - zna ktoś czerwonego gti-r'a na WH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ja dziś C nawiedzę po 22 choćby turystycznie tylko tam ostatnio wożą dużo ziemi gdzieś za parking i troche błota na asfalcie zostaje jak ciężarówkami ganiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 może i ja wpadnę w okolicach 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja zaraz podjade, bullitt wypatruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Uwaga chłopy, wczoraj o tej porze na C było bardzo ślisko. :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No i Audi wymiatało :diabel2: Pozdro bullitt i bodek_n14 shell po drodze zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Pozdrówka dla bodka i prezesa SNKP wraz z towarzyszką, no audiolka konkretna choć całkiem niepozorna ale leczyła te hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Jak tylko zmienię opony, to zobaczymy kto wymiata Tylko V-Power Racing 100 Panowie :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi