bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Pozdro panowie. Z bullitem na pokładzie nie daliśmy się 350Zetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No i Audi wymiatało :diabel2: Pozdro bullitt i bodek_n14 shell po drodze zaliczony skillowales cos :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zawsze wierzyłem w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No i Audi wymiatało :diabel2: Pozdro bullitt i bodek_n14 shell po drodze zaliczony skillowales cos :?: pewnie że killował, oczywiście puszki 0,5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 skillowales cos :?: Jacowi się rezerwa zaświeciła. Musiał uzupełnić płyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No i Audi wymiatało :diabel2: Pozdro bullitt i bodek_n14 shell po drodze zaliczony skillowales cos :?: pewnie że killował, oczywiście puszki 0,5 litra haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 To może dzisiaj o 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No dzisiaj wieczorem mam się spotkać z ziomami z NOS więc pewnie termin będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 No nie bawem przyjadę swoim 1,6 N14Gti sprawdzić co to warte przed modem na 2.0 :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Potwierdzam, będę. Ale wóz mi przerywa, przewody do wymiany :/ Widzimy się na C wieczorem. Pozdro PS. Tyle, że wieczorem prognozowany deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Pozdro panowie. Z bullitem na pokładzie nie daliśmy się 350Zetce łojezu we dwuch jeszcze wg katalogu manual ma 14,8 na cwiare http://www.autoweb-france.com/fiches-techn...issan_350_Z.php mierzyles teraz g-techem auto??? Jezdzisz na letnich czy zimowkach jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 bodek_n14 napisał/a: Pozdro panowie. Z bullitem na pokładzie nie daliśmy się 350Zetce łojezu we dwuch jeszcze wg katalogu manual ma 14,8 na cwiare http://www.autoweb-france...issan_350_Z.php mierzyles teraz g-techem auto??? Jezdzisz na letnich czy zimowkach jeszcze To był taki mały żarcik Nie wiem czy gość w ogóle chciał cisnąć. A może to był automat z USA? Jeździł jeszcze później ale szału nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Może dzisiaj też podjedzie :diabel2: Jak będzie mokro to przewała, bo mój przód to prawie slicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja podbijam o 21:30 ale z racji kiepskiej pogody będzie tylko pogadane i podział gratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 podbijcie do Galerii Mokotów czerwony poziom -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 na tygodniu coś ktoś?? czwartek?? w razie dobrej pogody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Dzisiaj o 22 będzie mały spocik na C. Jak coś to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 kto bedzie ? bo moze i ja bym sie ruszyl ... mam dzisiaj wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 NOS w komplecie będzie, a kto jeszcze to się okaże. Tyle, że Seat będzie trochę słabszy, ale i tak bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Tyle, że Seat będzie trochę słabszy, ale i tak bestia O czymś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hehe o niebieską Ibizę chodzi, coby nie mówić tam jest 25% przyrostu względem serii NA ! Maciek będzie prosto z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hehe o niebieską Ibizę chodzi hehe to rzeczywiście szatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 bede na 100% ... bedzie mial ktos cos do mierzenia ? i-phone-a albo g-techa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Warunki jak zwykle 9,5 w skali Beauforta! Ale i tak z Bodkiem pojeździliśmy. Obecnie na C wspaniale odnalazłby się Coobcio ze swoim chrupem, bo błota tyle, że mi wycieraczki nie nadażały zbierać jak dohamowywałem za Sunniaczem. Pozdro dla xkarola, następnym razem postaramy się o aparaturę pomiarową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Kenet, pozdrawiam Cie kolego, jechałem chwile za TObą jak skręciłeś z puławskiej w poleczki przed 22 a potem odbiłem w prawo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi