Gość Kenet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No proszę, pozdrawiam również :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Kenet, nie wiedzialem ze Ty to Ty- dopiero jak tutaj spojrzalem to skojarzylem- bo akurat rozmyslallismy z kumplem jadac za Toba skad sa blachy WWE - no i po Twoim wejsciu w poleczki myslelismy ze dasz buta spod pierwszych swiatel ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hehe no nie szedłem jakoś super agresywnie w poleczki, a tam nigdy nie wiesz kto się czai za plecami i lepiej nie świrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Kenet, zwróciłeś na siebie uwage (uwazaj na przyszlosc ) - akurat stałem na światłach po Twojej prawej... 2 godz. wczesniej był tam dzwon... jeszcze raz pozdro i koniec off topa :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hehe more performance less lans, ale dobre wrażnie przede wszystkim. Wpadaj na spot następnym razem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Kenet, bede sprawdzal forum nast. razem przed wyjsciem z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Coobcio wspomiał o ładnej pogodzie i spocie. Pogodę mamy idealną, może nissanklub się dzisiaj gdzieś wybiera? Nieśmiało zapraszam na c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Bylem wczoraj - troche samochodow sie pojawilo, tylko zimno jak diabli i mundurowych nadali [ Dodano: Pon 02 Mar, 2009 19:43 ] Jakby co to ja prawie zawsze moge podjechac wiec prosze tylko o cynk pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Głupio mi tu na spoty zapraszać. Ale dziś frekwencję mizerną tłumaczy event pt. strojenie u Coobcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 22:20 -> nic sie nie dzialo - coz - tak bywa zreszta sezon dopiero sie zaczyna - okazji jeszcze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 bedzie ktoś dzisiaj na C? [ Dodano: Pią 06 Mar, 2009 00:09 ] byłem, zmarzłem i szczerze mówiąc nic ciekawego dziś się nie działo. Pozdrowienia dla kolegi Kenet, który2 lub 3 razy wciągnął Nexię ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Coś tam jeździliśmy Ale żebym ją tak wciągał to nie powiem, start miałem brawurowy, z rolki trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 start miałem brawurowy, z rolki trochę gorzej. a co tam siedziało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Dwa razy na jego zderzaku byłem do połowy 4, ale nie wiem jaka tam skrzynia. A Ty czym byłeś? Bo nie wiem z kim się witałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 A Ty czym byłeś? Bo nie wiem z kim się witałem z bratem e36 compact (stała w tej samej alejce co Ty, tylko my dalej), niestety nawet nie zdążyłem się przywitać bo akurat zacząłeś już latać z Nexią... next time ;-) [ Dodano: Pią 06 Mar, 2009 00:39 ] btw. a ta Nexia nie miała naklejek Asmetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 To była Nexia Chestera ale z innym serduchem, tzn też c20xe z lexmaulem ale to inny silnik od tego, który miał Chester. W środku miała tylko kubeł. A na przodzie r888 tyle, że zimno dziś. Naklejek nie oglądałem. Nie róbmy OT, do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Bombel, cudownie, ja juz dzis letnie zapodalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Bombel, cudownie, ja juz dzis letnie zapodalem ja to już tydzień jeżdżę, też się pisze na pomiary, bo ostatnie robiłem na zimowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 eszi, i Ty tez, nie ma juz miejsc - takze nastepnym razem ZARTUJE - :one: IM WIECEJ TYM CIEKAWIEJ :diabel: Czerwona Prima Lukasa szybsza od mojej, nawet z blosem mnie wciaga start i I moja II i III Lukasa bez dwuch zdan - GRATULUJE szybkiego wozu :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ojej ale się dzisiaj działo Częściej postaram się wpadać - fajnie by było G-techa ze sobą podjąc... Ps. ale na ostatniej jeździe sztuczkę odwaliłem przede mną Mazdy 1.8 MX5 sztuk dwie ruszyłem równo z nimi, tą niebieską z prawej odrazu zniszczylem, wyskoczyłem na lewy i za srebrną, kawałeczek pociągnąłem i z powrotem na prawy i wszystkie moje - aerodynamika czyni cuda :D Ps. Lukasowi gratulujemy najszybszej P10 bez doładowania i zmiennych faz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 P.S. Czyzby Lukas jednak kontunuował Projekt?? Projekt ukończony jest najszybsza Primera bez doładowania i zmiennych faz Tak coś na moje oko koło 175KM może mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Przyznac sie kogo objechala wczoraj Miata 1.8? jakies sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Przyznac sie kogo objechala wczoraj Miata 1.8? jakies sunny Hehe oj nie było akurat tam takiej Ps. na samym starcie to każda minimalnie odskakiwała ale potem :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Hehe oj nie było akurat tam takiej Ps. na samym starcie to każda minimalnie odskakiwała ale potem ...... dostawala BATYYYYYYYYYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 czas chyba na dobre sezon ruszyć, tylko teraz na 5 dni zima wraca nosz kur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi