Gość lipass Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 czy to ktoś od nas był dzisiaj czarnym n14 "gti-r look" na blachach WPR na S? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Adamsa super by było wyciągnać on ma G-TECHA PRO RR JA bym swojego zamulonego i dociążonego spoilerami z GTI-R sunnego chciał pomierzyć :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeżeli odbędzie się na Cargo to ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 2maja na GECKO CUP trzeba zmontowac ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To jeszcze fju fju czasu Może by tak coś na dniach ogarnać... mnie już ciśnie by przycisnąć Coś kameralnego zrobić, jakiś filmik/Foto pamiatkowe. Ps. Do Adamsa się odezwałem na GG i czekam na odzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To jeszcze fju fju czasu Może by tak coś na dniach ogarnać... mnie już ciśnie by przycisnąć Coś kameralnego zrobić, jakiś filmik/Foto pamiatkowe. Ps. Do Adamsa się odezwałem na GG i czekam na odzew... I filmik na Youtube'a wrzucamy z męskim podkładem np ACDC - Hard As A Rock albo coś innego męskiego :kosci: :kosci: :kosci: wujas będzie śledził ten temat, żeby nie było, hehe :036: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To jeszcze fju fju czasu Może by tak coś na dniach ogarnać... mnie już ciśnie by przycisnąć Coś kameralnego zrobić, jakiś filmik/Foto pamiatkowe. Ps. Do Adamsa się odezwałem na GG i czekam na odzew... Moze dzis wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dzisiaj przetestowałem Micre 1,5 D na gtechu. Najlepszy czas 15,63 s Bombel, zmierz ten czas na komórkach to pogadamy. Nawet nie wiesz, co to jest 15 sekund na ćwiartkę. :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dzisiaj przetestowałem Micre 1,5 D na gtechu. Najlepszy czas 15,63 s Bombel, zmierz ten czas na komórkach to pogadamy. Nawet nie wiesz, co to jest 15 sekund na ćwiartkę. :028: wiadomo, ze pisal 0-100km/h. Pozdro od czerwonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No chyba, że tak. Pomerdało mi się, pozdro przy okazji od Marka co sprzedał żółtą S13-kę. Co do "czerwonej" S13: Myślałem, ze czerwona jest zarezerwowana dla mojej małpy , ale ..... czemu nie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jeśli samochód potrafi kogokolwiek pozdrowić to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Panowie aby temat nie umarł trza zrobić spota, powolutku robi się coraz cieplej, wkur..a mnie bo co wpadnę do bestmalla na Sadybie to widze stado Hondów, a nas to widać jedynie na Bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja caly dzien bede w Wawie wiec fajnie by bylo jakbyscie sie zebrali jakis spot zrobic. dacie rade w piatek wieczor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Roki coś o G-Techu mówił, ja to do Kreatora uderzę na hamownię swoim nowym nabytkiem Ale w wawie będę od ok 13:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Panowie aby temat nie umarł trza zrobić spota, powolutku robi się coraz cieplej, wkur..a mnie bo co wpadnę do bestmalla na Sadybie to widze stado Hondów, a nas to widać jedynie na Bemowie. I właśnie dlatego uderzamy do Galerii Mokotów: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...0fb79d4a#620784 Zapraszamy Oj szkoda ja w piątek i weekend nie mogę uderzam na podkarpacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No chyba, że tak. Pomerdało mi się, pozdro przy okazji od Marka co sprzedał żółtą S13-kę. Co do "czerwonej" S13: Myślałem, ze czerwona jest zarezerwowana dla mojej małpy , ale ..... czemu nie Pozdro Badz spokojny bylem tylko ciekawy co odpiszesz jesli uzyje Twojego znanego hasla BTW rowniez pozdrow Suchara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Proponuję w niedzielę na C. Tam sezon rozpoczął się kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Coś chłopaki zalatani wczoraj byliście szkoda ze nie mieliscie czasu jak do was dzwonilem, bo do wieczora na spota bym nie zdążył, musialem byc w LDZ o 19 :/ Do zobaczenia nastepnym razem :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 21.30 :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 mi pasuje to do zobaczenia jak zwykle :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Mam spocik z NT najpierw i potem jazda na cargo -> wiec do zobaczenia ale pewnie troche pozniej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 oby zisiaj nie padało, bo pogoda na pomiary przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pozdrawiam wszystkich napotkanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pozdrawiam wszystkich napotkanych Bodek to Ty na 3 kolkach leciales po zakrecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi