Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam pozdrawiam, tylko dlaczemu same porazki zaliczyłem?? :P

coś ewidentnie jest nie tak, ale ciekawe co, może przelot to wcale nie jest wyjście z sytuacji?

Fajnie bylo sie spotkac - wreszcie widac ze sezon sie zaczyna - aut bylo sporo i w sumie prawie ciagle sie cos dzialo az do poznych godzin wieczornych :)

Bodka na 3ech kolkach tez widzialem (jak wlatywales w poleczki) - wygladalo to bardzo profi :D

może ja wpadnę

[ Dodano: Wto 07 Kwi, 2009 18:47 ]

Bodka na 3ech kolkach tez widzialem (jak wlatywales w poleczki) - wygladalo to bardzo profi :D

na seryjnych sprężynach inaczej się nie da

ja bym zaproponował może coś bardziej regularnego na C np. niedizela wieczór i NT by się dołączały??

Sezon już zaczęty więc w soboty/niedziele i środy często tam bywam wieczorami, dziś też się wybieram :)

Jako ze chwilowo forumowy g-tech jest u mnie to jest ktos chetny na pomiar??? Ostatnio niebylo nam dane pomierzyc :/ ja ze swoich jestem srednio zadowolony 6,98 15,5 i sprzeglo konczy zywot :/

Takze panowie jakis spot??

Jako ze chwilowo forumowy g-tech jest u mnie to jest ktos chetny na pomiar??? Ostatnio niebylo nam dane pomierzyc :/ ja ze swoich jestem srednio zadowolony 6,98 15,5 i sprzeglo konczy zywot :/

Takze panowie jakis spot??

No ja bardzo chetnie - nowy motorek juz zamontowany, ciekaw jestem ile wykrece :)

Ja bym mógł się sprawdzić z Twoją Primą :)

[ Dodano: Sob 11 Kwi, 2009 20:20 ]

czasem dzisiaj dysponuję

spoko, dam sie objechac, mam nadzieje ze zdaze sprzeglo wymienic (znaczy u Kuby ) bo to teraz do lipa straszna zrobie 2 przejazdy i sie slizga :/

Dzis na g-techu 6,90 najlepiej :/ prawde mowiac liczylem na lepiej, no nic zrobie sprzeglo to powinno cos dac :027:

Dzis na g-techu 6,90 najlepiej :/

No to z chęcią sprawdzę swoje możliwości. Wynik wcale nie jest z góry ustalony :)

ROKI jak Ci mowilem BMW 535 ma 6,69, wiec nie masz sie czego wstydzic, bo masz ok 100 Km mniej :0

no tak tylko przy 156KM i 193Nm robilem 7,02

Sprzeglo to porazka, mam nadzieje ze Kuba bedzie w stanie zrobic mi je w tym tygodniu, bo sezon sie zaczyna a mnie qrwi... strzela jak sie slizga