bodek_n14 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Bodek to Ty na 3 kolkach leciales po zakrecie? a którym zakręcie konkretnie bo zdarza mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pozdrawiam wszystkich napotkanych Odpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pozdrawiam wszystkich napotkanych odpozdrawiam także - miło było oznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 pozdro dla całej ekipy spotkanej na C, ps. Bombel fele na żywo jeszcze fajniej wyglądają na primie niż na fotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pozdrawiam pozdrawiam, tylko dlaczemu same porazki zaliczyłem?? coś ewidentnie jest nie tak, ale ciekawe co, może przelot to wcale nie jest wyjście z sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajnie bylo sie spotkac - wreszcie widac ze sezon sie zaczyna - aut bylo sporo i w sumie prawie ciagle sie cos dzialo az do poznych godzin wieczornych Bodka na 3ech kolkach tez widzialem (jak wlatywales w poleczki) - wygladalo to bardzo profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dzisiaj za to praktycznie zero ściganka - policja z radarem stała na 2 lub 3 radiowozy po obu stronach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bedzie dzis ktos na Cargo ok 22,30 po kinie zjawi sie kilka Nissanow, ktos dolaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ktos dolaczy??? mejbi mi ;-) oby tylko nie było jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 może ja wpadnę [ Dodano: Wto 07 Kwi, 2009 18:47 ] Bodka na 3ech kolkach tez widzialem (jak wlatywales w poleczki) - wygladalo to bardzo profi na seryjnych sprężynach inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ja bym zaproponował może coś bardziej regularnego na C np. niedizela wieczór i NT by się dołączały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ja bym zaproponował może coś bardziej regularnego na C np. niedizela wieczór i NT by się dołączały?? Sezon już zaczęty więc w soboty/niedziele i środy często tam bywam wieczorami, dziś też się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja tez dzis bede jakos po 9tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No ja pewnie ~21:30 się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Podobno zainstalowali radarka. Wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nawet jeśli to i tak zbankrutują na jego serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nawet jeśli to i tak zbankrutują na jego serwis albo takie coś trzeba będzie zakupić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jako ze chwilowo forumowy g-tech jest u mnie to jest ktos chetny na pomiar??? Ostatnio niebylo nam dane pomierzyc :/ ja ze swoich jestem srednio zadowolony 6,98 15,5 i sprzeglo konczy zywot :/ Takze panowie jakis spot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a_b_i_t Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czemu by nie przydalo by sie biora pod uwage to ze ostatnio nam nie wyszlo pomierzenie naszych furek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja bym mógł się sprawdzić z Twoją Primą [ Dodano: Sob 11 Kwi, 2009 20:20 ] czasem dzisiaj dysponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jako ze chwilowo forumowy g-tech jest u mnie to jest ktos chetny na pomiar??? Ostatnio niebylo nam dane pomierzyc :/ ja ze swoich jestem srednio zadowolony 6,98 15,5 i sprzeglo konczy zywot :/ Takze panowie jakis spot?? No ja bardzo chetnie - nowy motorek juz zamontowany, ciekaw jestem ile wykrece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja bym mógł się sprawdzić z Twoją Primą [ Dodano: Sob 11 Kwi, 2009 20:20 ] czasem dzisiaj dysponuję spoko, dam sie objechac, mam nadzieje ze zdaze sprzeglo wymienic (znaczy u Kuby ) bo to teraz do lipa straszna zrobie 2 przejazdy i sie slizga :/ Dzis na g-techu 6,90 najlepiej :/ prawde mowiac liczylem na lepiej, no nic zrobie sprzeglo to powinno cos dac :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dzis na g-techu 6,90 najlepiej :/ No to z chęcią sprawdzę swoje możliwości. Wynik wcale nie jest z góry ustalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ROKI jak Ci mowilem BMW 535 ma 6,69, wiec nie masz sie czego wstydzic, bo masz ok 100 Km mniej :0 no tak tylko przy 156KM i 193Nm robilem 7,02 Sprzeglo to porazka, mam nadzieje ze Kuba bedzie w stanie zrobic mi je w tym tygodniu, bo sezon sie zaczyna a mnie qrwi... strzela jak sie slizga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ostre te czasy, trzeba je skonfrontować z rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi