Gość ROKI Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ostre te czasy, trzeba je skonfrontować z rzeczywistością Rzeczywistosc nie jest tak kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja w moim przypadku i tak uważam zejście poniżej 8 sek za sukces, bo ostatnio na przegladzie ważyłem auto i przy masie prawie 1500 bez kierowcy, oraz setupie to i tak mam dobre wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 na C ktoś podbija dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja może zajrzę jak sie wyrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 dobre -> http://moto.onet.pl/4845742,32,4,filmy.html?node=32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daweorn Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Panowie aby temat nie umarł trza zrobić spota, powolutku robi się coraz cieplej, wkur..a mnie bo co wpadnę do bestmalla na Sadybie to widze stado Hondów, a nas to widać jedynie na Bemowie. Na Sadybie to Ja często stawiam swojego Pracuję tam więc nie ma innej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 dzisiaj ktoś wpada na C? bo ja koło 21 tam będe się kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 dzisiaj ktoś wpada na C? bo ja koło 21 tam będe się kręcił Bede ja, bo dalej jestem w fazie testów wiesz czego po 21-ej. Weś mi kabelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dzisiaj na Cargo obława na pijanych kierowców. W obie strony stoją, łapią hurtowo i trzeba dmuchać. Załapałem się na pomiar, oczywiście 0,0. W druga stronę też bym się załapał ale ściągnęli Volvo jadące przede mną :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A do wnętrza czy wydechu się nie czepiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dzisiaj na Cargo obława na pijanych kierowców. W obie strony stoją, łapią hurtowo i trzeba dmuchać. Załapałem się na pomiar, oczywiście 0,0. W druga stronę też bym się załapał ale ściągnęli Volvo jadące przede mną :one: wczoraj to tam chyba z 7 radiowozów było, kurcze miśki też tam sobie spoty zaczęli urządzać czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wczoraj to tam było z 1000 osób to i tak 7 radiowozów to mało. Trzeba zrobić jakiś stragan i sprzedawać żarcie i napoje bo imprezy masowe tam się zaczynają odbywać. A co najlepsze to te 1000 osób stało wzdłuż drogi i patrzyło na siebie nawzajem bo nic się tak naprawdę ciekawego nie działo, raptem parenaście startów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Zapytał się tylko czy bez kanapy jest szybszy na co dostał odpowiedź, że jest szybszy :one: Ogólnie pełna kultura i szybka piłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Hehehe :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jakby co to dzis powinienem byc na cargo kolo 10tej - bedzie tez Elmer i kilka osob z NT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ja chyba też wpadnę ale jako pasażer accorda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 dzisiaj "C" g 21.00 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 dzisiaj "C" g 21.00 ? A ty będziesz miał w ogóle z kim się spotkać i pogadać, wątpie :fuckyou: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Pasuje z Grucho podbijemy - bodek picuj białasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No spocik zaliczony. Niespodziewanie więcej osób się zjawiło :one: Od razu uprzedzam pytania. Na łuku mam z 10G bocznego , paliwo spłynęło i wóz się zdusił. W tym miejscu już raz tak miałem. Po drodze złapałem się za tą oklatkowaną Hondą w coupe. Dojechałem ją :027: a egzemplarz zdrowy bo nawet dymka nie puściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Spocik bardzo fajny, ale tradycyjnie jak się NPT zbiera to aura nie dopisuje. Pozdro dla wszystkich obecnych. Bodek wyjałeś tą hondę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Poleciałem za nią ze świateł. Pełny ogień i powoli się do niej zbliżałem. Gostek musiał uciekać na sąsiedni pas. Przepaści nie było ale powolutku ją dochodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 bardzo miły spocik ... fajnie było się poziomować musimy spotykać się częściej jak tylko zrobi się cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dziś a dokładnie wczoraj bieda nikogo od nas nie było a sporo hondów było.. bodek_n14 widze ze sie kręciłeś ale ja z kumpelm wranglerem ze średnim liftem byłem, może jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 w niedziele jest bardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi