Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w moim przypadku i tak uważam zejście poniżej 8 sek za sukces, bo ostatnio na przegladzie ważyłem auto i przy masie prawie 1500 bez kierowcy, oraz setupie to i tak mam dobre wyniki.

Panowie aby temat nie umarł trza zrobić spota, powolutku robi się coraz cieplej, wkur..a mnie bo co wpadnę do bestmalla na Sadybie to widze stado Hondów, a nas to widać jedynie na Bemowie.

Na Sadybie to Ja często stawiam swojego :) Pracuję tam więc nie ma innej możliwości :P

• 4 tygodnie później...
dzisiaj ktoś wpada na C? bo ja koło 21 tam będe się kręcił :)

Bede ja, bo dalej jestem w fazie testów wiesz czego po 21-ej. Weś mi kabelek.

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj na Cargo obława na pijanych kierowców. W obie strony stoją, łapią hurtowo i trzeba dmuchać. Załapałem się na pomiar, oczywiście 0,0. W druga stronę też bym się załapał ale ściągnęli Volvo jadące przede mną :one:

Gość bullitt
Dzisiaj na Cargo obława na pijanych kierowców. W obie strony stoją, łapią hurtowo i trzeba dmuchać. Załapałem się na pomiar, oczywiście 0,0. W druga stronę też bym się załapał ale ściągnęli Volvo jadące przede mną :one:

wczoraj to tam chyba z 7 radiowozów było, kurcze miśki też tam sobie spoty zaczęli urządzać czy jak?

Wczoraj to tam było z 1000 osób to i tak 7 radiowozów to mało. Trzeba zrobić jakiś stragan i sprzedawać żarcie i napoje bo imprezy masowe tam się zaczynają odbywać. A co najlepsze to te 1000 osób stało wzdłuż drogi i patrzyło na siebie nawzajem bo nic się tak naprawdę ciekawego nie działo, raptem parenaście startów.

Zapytał się tylko czy bez kanapy jest szybszy na co dostał odpowiedź, że jest szybszy :one: Ogólnie pełna kultura i szybka piłka.

• 2 tygodnie później...

No spocik zaliczony. Niespodziewanie więcej osób się zjawiło :one: Od razu uprzedzam pytania. Na łuku mam z 10G bocznego ;) , paliwo spłynęło i wóz się zdusił. W tym miejscu już raz tak miałem.

Po drodze złapałem się za tą oklatkowaną Hondą w coupe. Dojechałem ją :027: a egzemplarz zdrowy bo nawet dymka nie puściła.

Poleciałem za nią ze świateł. Pełny ogień i powoli się do niej zbliżałem. Gostek musiał uciekać na sąsiedni pas. Przepaści nie było ale powolutku ją dochodziłem.

Dziś a dokładnie wczoraj bieda nikogo od nas nie było a sporo hondów było.. bodek_n14 widze ze sie kręciłeś ale ja z kumpelm wranglerem ze średnim liftem byłem, może jutro będzie lepiej :)