bodek_n14 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 mówisz, że ujeżdża Ci Primę Trzeba się kiedyś ustawić na Cargo i w końcu stanąć na kresce! [ Dodano: Sro 02 Lip, 2008 00:15 ] ps. bardzo ładne zdjęcie. Czyżby polerka była grana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nie, ... ona tylko tak głupio wygląda jak jest czyściutka , Polerka będzie jak rozprawimy się z body... [ Dodano: Czw 03 Lip, 2008 20:17 ] M oże jutro po spociku, jest chyba więcej chętnych. Na spalarce jeszcze nie byłem, ale CARGO jest very O.K. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to kiedy Cargo? byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jeszcze nie, ale może dzisiaj się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 To ja się piszę na kreskę, pod warunkiem, że będzie sucho. Może ~22 na parkingach przed przy Cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Bodek bedziesz na spocie o 19 na Bemowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 To ja się piszę na kreskę, pod warunkiem, że będzie sucho. Może ~22 na parkingach przed przy Cargo?Wpadnijcie na Bemowo, pogadamy troche a potem chetni z NKP przeniosa sie na Cargo. Osobiscie sam tez bym sie przejechal, mysle, ze Adams z s14a tez nie odmowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 No ja z Bemowa odpadam. Jak coś to szybka kreska na Cargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Po Bemowie na Cargo może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Spoko - chetnie wpadne Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 no było mokro można replay na cargo zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 no było mokro można replay na cargo zrobić... ...w większym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ale i tak było fajnie. zwlaszcza 2 wyscig (co mimier ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 jak coś to jestem chętny na spota przy Cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Dzisaj nie dam rady, ale jutro o 20.00, czemu nie. Wreszcie powinniśmy zrobić normalną kreskę, już teraz wiem co i jak . Czerwona i jej pompa paliwa bardzo nie lubi pustego baku pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czerwona i jej pompa paliwa bardzo nie lubi pustego baku tak, tak nie, no żart. Musi być sucho i musi być paliwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 sucho przede wszystkim ;-) bo r888 na mokrym srednio lapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Będzie, jedziemy jutro :?: No i Racing/100 w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Kumpel na R888, w deszczu rozbił swoją Hondę. Jak złapał boka to poszedł jak kołyska i po 200m zatrzymał się na polonezie. Poldek stał a poboczu, nikomu nic się nie stało ale strzała dostał takiego, że koło wbiło sie w przednie drzwi :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 O której to może wyrobie się z dojazdem :?: Domyślam się że na Cargo :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Dobrze, że tylu wariatów z NKP zdecydowało się na mody. Robi sie ciekawe i jest o czym gadać [ Dodano: Sob 05 Lip, 2008 16:49 ] Może być jutro wieczorem. ~21:30, tak jaki ostatnio i w tym samym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Niestety pracuje jutro do 22:30 :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 No to proponuję , dyskretnie, bez misiów o 22.30. trochę po dobrannocce, ale może warto Na pewno będzie pusto, a o to chodzi :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 dla mnie ok Rossi ale z kim ty sie chcesz ścigać? Z samym sobą? Na Ciebie równego nie będzie ale z raz sprawdzić byśmy się mogli. [ Dodano: Sob 05 Lip, 2008 17:27 ] Zapytam się kupmla, może podbije Ibizą GTI. Też dość mocne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 No wlasnie nie wiem , wczoraj czulem sie na cargo dziwnie, wszyscy sie scigali a ja stalem i marzlem tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi