xtomek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Trzeba było klepnąć, jak wróciłem z paliwkiem może jednak juterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ja na razie na 50% ale jakie decyzje:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 odpuszcamy dzisiaj, za mało chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 jakby jednak ktos chcial dzis przyjechac to my (nissantech) bedziemy na cargo po 22:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 odpuszcamy dzisiaj, za mało chętnych Bede dzis na "S" swoja Nyska i kumpel A3, moze ktos bedzie z Was????? [ Dodano: Nie 06 Lip, 2008 23:43 ] Szkoda ze nikt z NKP nie przyjechal, normalnie jak Dorzynki :mikolaj: muzyka byla z Mitsubishi Canter co na pace mial konkretny sprzet i naglasnial caly rejon :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 wpadłem na cargo ale pusto było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 wpadłem na cargo ale pusto było...Sorry, ale jednak przenieslismy sie na FR, a przy okazji w Warszawie jest kolejny Sky Obecnie 450 hp. ale bedzie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 dzis na cargo szykuje się grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 dzis na cargo szykuje się grubo zdajcie relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Nic nie wiedziałem, a szkoda. Jeszcze na dodatek xkarol zabrał mi iplusa na działkę i po południu jestem bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 nie jest to super miejsce na pisanie takich rzeczy ale że już służby wiedzą - rzeczywiscie zrobiła tam się w środy nowa tradycja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Oj działo się w wczoraj podobno. Nie byłem ale kumple na moto pojechali i opowiadali o gostku, który bawił sie z psami na jednym kółku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Panowie, kolejne Ryki już wkrótce. Może Coobcio zdąży zająć się czerwoną. Wydech,prepływka i takie tam...Koszt imprezki to tylko 50 PLN i bezpiecznie. Można dać czadu w Profi max. Co Wy na to :?: Chętnie bym się przekonał, że nie będę od Was dużo gorszy lżejsze budy No i cholera Junioor Bodek i rossi z wami chyba nie mam szans :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 spoko pisze sie ;-) na takie cos bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Paniska !!! zapisywać się http://wst.org.pl/events.php?id=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 za ta moca 200 koni to trche sie rozpędziłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Cooba zrobi wydech i nie tylko, hamowanko też będzie, na razie straszymy klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 No chyba ze tak, bo na obecnym setupie masz okolo 175 koni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 rossi20 to dopiero początek, może sprężarka zamiast turbo wejdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 może sprężarka zamiast turbo wejdzie ? że co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Sprężarka zamiast turbo??? hmmm tez nie rozumiem , co masz na mysli ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 są takie ustrojstwa, jak znajdę to dam znać cusik jak kompressor w mercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Chodziło mu o kompresor pewnie. Więcej wyrozumiałości panowie Masz plany na suszarkę? To już prawdziwy pocisk będzie. Tak z 0.5 bara to można pewnie w miarę bezpiecznie dmuchać i coś koło 250KM powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Masz plany na suszarkę? To już prawdziwy pocisk będzie. Tak z 0.5 bara to można pewnie w miarę bezpiecznie dmuchać i coś koło 250KM powinno być. nie na suszarę, ale mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Bez sensu ladowac turbo do VE - jezeli uturbiac to juz duza locha co bedzie pompowac od 4 tysiecy, z poteznym lagiem - na codzien nie da sie jezdzic takim samochodem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi