Gość Pancin_007 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 wie, ktos moze z szanownych kolegow jaki jest skok gwintu w szpilach naszych nysek?1,5 czy 1,25? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A do czego Ci to? Szukałem w Service Manualu ale się nie doszukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pancin_007 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 bo moze chce kupic nowe nakretki bo stare mi sie juz luzuja?a jak kolo wyprzedza auto to za fajne uczucie to nie jest....;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 bo moze chce kupic nowe nakretki bo stare mi sie juz luzuja?a jak kolo wyprzedza auto to za fajne uczucie to nie jest....;P Mi koles urwal srube zdejmujac kola przy zmianie opon i przegwintowal szpile na nowo i sie okazalo ze sruby sa do d*py... pojechalem do warsztatu gdzie robia rozne rzeczy z zawieszeniem i za 3zl sztuka mi kolesie wymienili sprawdzili gwint i prawie nowki srubeczki pozakrecali i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.