Guest Pancin_007 Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 wie, ktos moze z szanownych kolegow jaki jest skok gwintu w szpilach naszych nysek?1,5 czy 1,25? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 A do czego Ci to? Szukałem w Service Manualu ale się nie doszukałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pancin_007 Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 bo moze chce kupic nowe nakretki bo stare mi sie juz luzuja?a jak kolo wyprzedza auto to za fajne uczucie to nie jest....;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 bo moze chce kupic nowe nakretki bo stare mi sie juz luzuja?a jak kolo wyprzedza auto to za fajne uczucie to nie jest....;P Mi koles urwal srube zdejmujac kola przy zmianie opon i przegwintowal szpile na nowo i sie okazalo ze sruby sa do d*py... pojechalem do warsztatu gdzie robia rozne rzeczy z zawieszeniem i za 3zl sztuka mi kolesie wymienili sprawdzili gwint i prawie nowki srubeczki pozakrecali i po problemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.