Gość MAWI Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Kupiłem własnie na allegro nowy mieszek do dźwigni zmiany biegów i mam zamiar sam go wymienic. Czy Ktoś może mi powiedzeć jak zdejmuje sie gałke zmiany biegów, na mojego nosa powinna sie odkrecać, ale z kolei bałbym sie ją uszkozić, gdyby była w iiny sposób zamocowana. Z góry dziekuję za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Przed zakupem mieszka trza było spróbować, czy gałka pójdzie ręką. Bo jeśli nie, to nawet używając cięższych narzędzi typu 'żaba do rur' i tak ją uszkodzisz. W jednych egzemplarzach dają się odkręcić bez problemu, w innych nie. Z resztą poszukaj na forum, było ćwiczone wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 u mnie wykręca się bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAWI Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 B12 dzięki za radę, po recznej (bez uzycia żaby do rur) próbie stwierdzłem, że w almerze n16 mam ten typ gałki, która sie nie wykręca. Musiałem rozpruć mieszek i włozyć go od góry a później zabawić się w krawca i go ponownie zszyć, nawat sie udało. W staruszku 18 letnim sunny n13 gałka faktycznie się odkreca bez uzycia wiekszj siły.W N13 jak wszystko tak i mieszek- chociaz gumowy (może made in durex)- jez nie do zdarcia. pozdrawiam MAWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.