Gość pavoolon Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 ekstra, ciekawe czy ponizej 6 sekund do setki zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Na seryjnych oponach mowy nie ma, bez turbo było bardzo bardzo cięzko z trakcją... Powalczymy zobaczymy, może na Letnich 205.45R16 da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 albo na slickach tyle ze poza zamknietym lotniskiem to by byla kapa na tym jezdzic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Sliki już sa albo 15" 180mm szerokości albo z Formuly3 13" z opona 260mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 nic tylko powiedzieć qr** :shock: mać ale bedzie jazda :!: Coobciu podziwiam cie za checi i wytrwałość w dążeniu do celu, moje uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 DZisaj byłem ale fotek nei zrobiłem - baterje padły. Roboty idą, widziałem już połowe mojego profi kolektora z puszką zbiorczą. 1 kwietnia się widzimy Do konca projektu jeszcze potrzebuje z 8-9 kolanek 63,5x1,5mm no i ze 4metry kwas rury o tych samych wymiarach. Hehe już widze zdziwienie na twarzy mojego ojca po przejarzdzce ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Obiecane zdjęcia kolektora - wyszedł niesamowicie, już czuje POWERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 na moje oko to intercooler podjerzdza iveco :roll: czekamy na rezultaty 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 dobrze myślij jest to IC od IVECO. Pierwsze hamowania będą za ok 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 kto ci wycinał flansze pod kolektor? czy ze starego wziełeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Flansza była wycinana i robiona dla Grabowskiego ale klient zrezygnował z turbo i została... a ja ją odkupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Coobcio a kto Ci to będzie stroiłi zgrwał by chulało :?: Ja chcem się przejechać chociaż jako pasażer :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Maciek z firmy Power tronic bedzie mi stroic elektronika, ale ja musze najpierw skąbinować szmal na SMT6 lekko licząc 700zł podzie ;/ JEszce by sie przydał miernik doladowania i EGT kurczaki no :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prospect Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Stary ale furak naprawde kozak,bedzie pieknie wymiatac.Juz nie moge sie dozekac Bemowa.tez tam bede z kumplai robia dwa projekty ale bedzie ciezko widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 to też będa projektu Turbo? Ps. moze jak mi sie uda ale szczerze wątpie to 17 kweitnai uderze do GRE i razem sie poscigamy ale skad tu kase na wache wziac, po uturbieniu jeszce hamowania strojenei nie no nie dam rady. Do Maja na bemowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 musisz dać rade i prosze sie tu niee wymigiwac;/ :wink: a co ja mam powiedziec??jak jeszcze auto u mnie nie gotowe a juz chce sie scigac?? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 to też będa projektu Turbo? malo ze to beda projekty turbo, to na pewno je zauwazysz na Bemowie...... Prospect troche poklamal z wynikami z G-Techa Jego maszyna przy obecnym stage`u poradzi sobie z uturbionym SR20DE (prawie T). Poczekamy zobaczymy,no chyba ze Coobcio odprezy silnik, wlozy T28, podmieni osprzet z det`a i wymodzi >1 bara :wink: i wygra w totka niestety potrzebny haj$ haj$ haj$........... zycze powodzenia w modzeniu SR20DE(T), do zobaczenia na Bemowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ja Sobie postawiłem ze mam najtanszym kosztem zrobić konwersacje N/A na Turbo... na mocy i wynikach aż tak bardzo w tej chwili mi nie zalerzy, waidomo projekt trzeba bedize dopracować ale trzeba mieć na to $ $ $ Na chwile obecna przewiduje do startów na bemowie 200 koni, wiadomo ta moc będzie stoponowo rosła. Pożyjemy zobaczymy Do zoabczenia na bemowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 ... na mocy i wynikach aż tak bardzo w tej chwili mi nie zalerzy, !i anwet jak Coobcio dostanie, to i tak naleza mu sie brawa, bo nie idze na latwizne, ale robi pratycznie wszystko swoimi silami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Coobcio, Coobio, Coobcio. Mam nadzieje ze ten doping doda ci pare tak waznych kucykow :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 gratuluje samozaparcia i dazenia do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 robi pratycznie wszystko swoimi silami oczywiscie, to jest godne pochwaly ze Kuba ze 130ki najpierw zrobil kolo 160 na wolnossacyn, teraz modzi z turbo. rozumiem ze nie ma on tyle kasy jak np firma ***ch ktora moze 8tys. zl miesiecznie wywalic na reklame :shock: , a co dopiero na projekty........ podobnie jak nasi koledzy ktorzy we dwoch, bez niczyjej pomocy skladaja dwa potwory i zycze im jak najlepiej, bo chlopaki maja bardzo poukladane w glowach, ale wszyscy traktuja te projekty z przymrozeniem oka....... zaczekamy do Bemowa, z reszta Kaminski podobno tez ma niespodzianke... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Zapowiada się naprawde czekawie nei moge się doczekaćtej chwili jak bede juz po rozgrzewce stałan pasie a obok mnie GRE Ale damy Czadu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prospect Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Ja tez jestem pelen podziwu dla ciebie i dla tego co robisz ze swoja primerka.I mam nadzieje ze start na bemowie wyjdzie ci jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Turbo wreszcie SIedzi tu gdize powinno ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi