Coobcio Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Dobra koniec marudzenia Nissan już na chodzie HURRAAA !!! Narazie mam częściowo uchylonego westgata i doladowanie na poziomie 0,15 bara czyli nic a auto wyraznie mocniej rwie... Kawlek prostej i odrazu na zegarze 150km/h... Jestem w szoku, jutro po szkole biore się za duperele - trzeba wyciąć część maski bo aktualnie bez niej smigam i zamontować jakiś odlotowy wlocik czy coś NO i Jazda na hamownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 noooo spoko :!: niech szybko jakis filmik powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 noooo spoko :!: niech szybko jakis filmik powstaje Jestem ZAAA. No i foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Filmik i wyniki z G-techą bedzią za ok godzinę, caly dzien nic nie jadlem tylko dlubalem w morde padam z wycięczenia. Kolega ma być o 20:00 to się zrobi mini sesje, oby nic nie padlo bez strojenia. ---------------------------- Projekt w 90% ukończony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Okey filmiki nagrane teraz musze poprsić kogoś o udostępnienie mi FTP Sorry że dopiero teraz wróciłem ale mimo przeźębienia smigałęm moim nismo aż do wyczerpania wachy Zbeira się całkiem przyjemnie, według G-tech wyszło: 0-60mph w 6,23sek 1/4mile w 14,61sek@166km/h ----------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KHALAD Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 I jak szybko ci zbiornik opróżnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Już raz pisałem, ale wcięło posty z ostatnich 12 godzin. To teraz już bez moich komentarzy. http://www.350z.sync.pl/filmy/turbowstep.wmv http://www.350z.sync.pl/filmy/turbostart1.wmv http://www.350z.sync.pl/filmy/turbostart2.wmv http://www.350z.sync.pl/filmy/turbosam.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Cos mi sie nie chce sciagac. :(:( POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Mnie sie sciagalo ale jakos baaaardzo marnie. 5 kilo to poracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 U mnie max to 2 -3 kilo. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Zbeira się całkiem przyjemnie, według G-tech wyszło:0-60mph w 6,23sek 1/4mile w 14,61sek@166km/h ----------------------------------- No ale to bez strojenia tak????? Jesli tak, to po strojeniu chyba ponizej 6 zejdziesz????? Czekam na dalsze wyniki. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 kuba coś ten g tech jakoś dziwnie skalibrowany?:> nie uważasz sam,??nie to żebym podważał przyspieszenie ale małoprawdopodobne zeby twoja primka zrobiła żeczywiście taki czas!!g tech--------------->mały oszust:P :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Zbeira się całkiem przyjemnie, według G-tech wyszło:0-60mph w 6,23sek 1/4mile w 14,61sek@166km/h ----------------------------------- No ale to bez strojenia tak????? Jesli tak, to po strojeniu chyba ponizej 6 zejdziesz????? Czekam na dalsze wyniki. POZDRAWIAM..... Coobcio wez sie w garsc i wstaw ten smt :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 nie no ja wiem że Turbo-sprężarka to klasyka... ale czytałem o elektrycznych co dają do 12 PSI czyli ponad półtora baraa taką 6 PSI czyli ok 1bar to można na 3,5k PLN zakupić... Co o tym sądzicie? i daje cały czas tyle samo cisnienia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 nie no ja wiem że Turbo-sprężarka to klasyka... ale czytałem o elektrycznych co dają do 12 PSI czyli ponad półtora baraa taką 6 PSI czyli ok 1bar to można na 3,5k PLN zakupić... Co o tym sądzicie? i daje cały czas tyle samo cisnienia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 a widziałes juz auto z taką spreżarką elektryczą?jakieś auto sie sciga z takim "wymyślidłem"bo ja nie słyszałem .szczerze mówiąc to zadzwon do jakiejs firmy tuningowej i oni co powiedzą co o tym sądzą..tylko nie rzuc słuchawki w połowie rozmowy ze złości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Seryfie zeby elektryczna turbispezarka pompowało ok 1 bara czyli 14,5 PSI wymagana jest moc w przypadku silnika 2.0 ok 15KW, czyli innymi slowy bagarznik trzeba meic zapelniony zelowymi akumulatorami, koszt moze w 30 tyś zł by się zmiescilo ale po co to chwilowa zabawa proda sie wyczerpie i lipa... Ps. 1 bar = 14,5PSI PS2. Zmienilem w nysie wreszcie kola na szersze i dalej trakcji za bardzo nie ma w morde no... ustawilem doładowanie na 0,4 bara, samochód bardzo ładnie ciągnie od 2500 obr.min a od 3500 to sie poprostu wyrywa, jedno nie cholernie drazni ta 20 letnia turbina wali olejem w wydech ja pierdziele ale mnie to wnerwia a dodatkowo ten plastikowy bov raz na jakiś czas lubi się otworzyć na sekundę i auto przestaje przyspeiszać no trzeba się tym zając ale kasy brak :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Powili mnie trafia szlak, jutro juz sie widzimy a ja mam niedokonczony samochód. Do zrobienia: - nowy trujnik pod czujnik cisnienia paliwa - przewód doprowadzający oliwe wymienić na elestyczny w oplocie metalowym - powiększyć dziure w Masce i zrobić osłonę - kupić i zamontować BLOV OFFA bo ten moj plastikowy puszcza :x - naoliwić filtr stożkowy i zamontować go na sztywno - wymienić uszczlki w turbinie A tak to spoko, jezdzić jezdzi hehe, postaram się jutro pojawić w Fort wola :wink: A do głowy mi przyszedł jeden pomysł, zeby wylot Intercoolera miał te samą średnice co rura idąca do przepustnicy tym samym znacznie zmneijsze opory stawiane przez IC no zoabczymy co to da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ehhhh smutno mi na wiesc o tym co sie stałło:(: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ehhhh smutno mi na wiesc o tym co sie stałło:(: Oj smutno smutno. Dobrze ze ty caly jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam nadzieje, ze z Twoim NISMO nie ma tak zle i, ze dasz rade w miare tanio to wszystko poskladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 No i jak sprawa z ubezpieczeniem?? Moze za ich kase daloby sie cos zrobic :?: :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam nadzieje, ze z Twoim NISMO nie ma tak zle i, ze dasz rade w miare tanio to wszystko poskladac... Tak na moje oko na używanych i podróbkach to w 1.5k powinieneś się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Z ubezpeiczneiem d*pa bo nie mialem AC... Za to chlopaki nie będą mieli problemów bo ich bryki idą z mojego OC... Narazie musze kupić: - dolny wachacz - łacznik stabilizatora - przewod hamulcowy - drążek od maglownicy ------------------------------ Juz wyminilem skrzywionego amorka i powykrecalem wszstki polamane łaczniki i drązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi