Gość MBL Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 To zależy, jeżeli stoisz za jakimś starym Jelczem czy ikarusem to jak przepuścisz przez swoje filtry powietrze, to może się stać że jeszcze oczyścisz powietrze :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 wczoraj popołudniu miałem to samo - miga kontrolka oleju i low oil na wyświetlaczu. (samochód stał z 30 minut). Wyłączam silnik - bagnecik i stan jest ok (pod maksa). Załączam po min kontrolka zgasła... Zobaczymy czy się powtórzy... Przebieg - 5000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Miałem kiedyś ten sam numer, autko stało 3 dni. Odpalam a tu zapaliła się kontrolka Low oil i po chwili zgasła. Sprawdziłem olej i miałem full. Akurat zbliżał sie termin wymiany oleju i w serwisie stwierdzili, że czasami tak się dzieje. Narazie wszystko OK od tamtego czasu. Widocznie Navarka tak ma :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ralf Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie ma to wpływy nizc z wymienionych rzeczy typu. - po wymianie oleju - nie ta lepkość - pochyłość terenu itp Miałem to samo na oryginalnym oleju z max ilością stojąc na równym tereie pry ciepłym i zimnym silniku. Po kilku odpaleniach silnika ustąpiłó i przez kolejne 15 tyś km. spokój. TEN TYP TAK MA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi