binladen Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 dzisiaj zaczelo mi sie sprzeglo slizgac , myslalem ze to koniec ale popuscilem linke i jest ok dziwne ze tak odrazu linka sie sama naciagnela . moze mieliscie taki przypadek ? raczej to sie rozciagaja a nie napinaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam W miarę zużywania się okładzin tarczy sprzęgła zmniejsza się jałowy skok sprzęgła aż do 0 i zaczyna się ślizgać. Zawsze trzeba pilnować właściwego luzu aby sprzęgło działało prawidłowo. Jak pedał bierze przy samej górze to już luz jest za mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 tak to wiem ,ale zawsze to sie podciaga linke a nie popuszcza :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 sorki mialem zawieche w umysle , cos mi sie pokrecilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a jak bieze na samej górze to trzeba popuscic czy podciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 tak tylko myslalem ze sama linka sie nie naciaga , a wrecz przwciwnie popuszcza :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.