binladen Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 dzisiaj zaczelo mi sie sprzeglo slizgac , myslalem ze to koniec ale popuscilem linke i jest ok dziwne ze tak odrazu linka sie sama naciagnela . moze mieliscie taki przypadek ? raczej to sie rozciagaja a nie napinaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz53 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Witam W miarę zużywania się okładzin tarczy sprzęgła zmniejsza się jałowy skok sprzęgła aż do 0 i zaczyna się ślizgać. Zawsze trzeba pilnować właściwego luzu aby sprzęgło działało prawidłowo. Jak pedał bierze przy samej górze to już luz jest za mały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binladen Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 tak to wiem ,ale zawsze to sie podciaga linke a nie popuszcza :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
binladen Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 sorki mialem zawieche w umysle , cos mi sie pokrecilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jumper Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 a jak bieze na samej górze to trzeba popuscic czy podciagnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
binladen Posted May 16, 2007 Author Share Posted May 16, 2007 tak tylko myslalem ze sama linka sie nie naciaga , a wrecz przwciwnie popuszcza :diabel2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.