Gość jaceksc Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hej!A ja z tyłu nie mam tarczy, nie mam też obrotomierza i kubełkowych foteli - czy to znaczy, że moja micra to zwykła 1.3 robiona na Super S? .... wiesz ze mialem podobnie? to znaczy tez mysle ktos sobie zrobil superske. u mnie np. brakuje wlacznika przeciwmgmielnych ktory powinien byc nad prawym kolanem u mnie jest zaslepka swiatla wlacza sie razem z drogowymi sprawdzalem moja wersje po numerze vin ale nie ma oznaczen ze to super S tylko ze jakas bogatsza wersja chyba SLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 jezeli nie ma ABS to z tylu nie bedzie tarcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wychodzi na to że mieliscie SuperS ale z małym " s " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kocurek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 nie każda superS ma ABS i wspomaganie, widziałem juz trzy bez, za to każda miała obrotomierz i halogeny z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 NO masz kolego w zupełnosci racje pod tym linkiem >>klik<< jest moja SuperS np. bez halogenów i tych agresywnych zderzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 z tego co mi sie wydaje to wyroznikiem SuperS byly wlasnie zderzaki, lotka, kubelki i silnik 1,3 ... moja SuperS np. bez halogenów i tych agresywnych zderzaków ale to chyba twoja sprawka ze osprzetu nie ma ?? :> btw ... ja mam SLX i niby powinien byc ABS, oponki 175 w standarcie a tego nie bylo .... wersja wersji nie rowna ... tu znalazlem o SuperS co powinien miec: -1.3 Liter Motor mit 55 kW (75 PS) -ABS -5-Gang Schaltgetriebe -Servolenkung -Halogen-Hauptscheinwerfer -Nebelscheinwerfer -Nebelschlußleuchte -getönte Scheiben rundum -Ausstellfenster im Fond -Außenspiegelgehäuse in Wagenfarbe lackiert -zwei von innen einstellbare Außenspiegel -spezielle abgerundete Stoßfänger, in Wagenfarbe lackiert -Seitenschutzleisten und Dachspoiler in Wagenfarbe lackiert -Reifen der Dimension 175/60 R 76H auf 5 J x 13 Stahlfelgen -Türzentralverriegelung -elektrische Fensterheber vorn -Radiovorbereitung -Flankenschutz in den Türen -3-Speichen Sportlenkrad, kunststoffummantelt -höhenverstellbare Lenksäule -Sportsitze vorn -asymmetrisch geteilte Rücksitzbank und -lehne, umklappbar -spezielle Sitzbezüge und Stoffeinsätze in den Türverkleidungen -Drehzahlmesser -vom Innenraum mechanisch bedienbare Kofferraum- und Tankschlossfernbedienung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość micrus95 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dla nieznających DE: -1.3 litrowy silnik 55kw (75 KM) -ABS -Pięciostopniowa manualna skrzynia biegów -Wspomaganie kierownicy -Halogenowe reflektory -Światła przeciwmgielne przednie -Przeciwmgielne światło tylne -Przyciemniane szyby -Uchylne szyby tylne -Lusterka zewnętrzne w kolorze nadwozia -Lusterka zewnętrzne regulowane od wnętrza samochodu -Specjalne zaokrąglone zderzaki w kolorze nadwozia -Listwy boczne i tylny spoiler w kolorze nadwozia -Opony o rozmiarze 175/60 R 76H ze 5 J x 13 Alufelgami -Zamek centralny -Elektryczne szyby boczne przednie -Przygotowania pod radio -Osłona boczna w drzwiach (?) -Trójramienna, skórzana sportowa kierownica -Regulowana kolumna kierownicy -Siedzenia sportowe z przodu -Tylna kanapa asymetryczna i składana -Specjalna tapicerka na siedzeniach i drzwiach -Obrotomierz -Bagażnik i klapka wlewu paliwa dostępna od wewnątrz Oczywiście wszystko było w standardzie Wydaje mi się też, że tylna belka wraz z tarczami była zawsze wtedy, kiedy montowany był ABS, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wydaje mi się też, że tylna belka wraz z tarczami była zawsze wtedy, kiedy montowany był ABS, ale mogę się mylić tzn tak... jak byly 4tarcze to byl ABS ... z tego co pamietam to ktos na forum mial micrusa co mial ABS i nie mial 4 tarcz :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 TO co napisał micrus95 to wszystko moja ma, na ta chwilę nie ma tych halogenów i zderzaków ale to wynik drobnych przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieply Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Hej Ja mam ABS, ale tarcze mam tylko na przodzie... :> Ale z tej listy to paru rzeczy mi brakuje. A co do zawieszenia to widzę z tego, że to chyba jednak inwencja porzedniego właściciela... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taba69 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam jestem nowy .Zakupiłem dla żony Micre moje pytanie jest takie czy micry super s szly tez 1.0 ???? po winie rozkodowuje i wychodzi ze 1.0 ale posiada caly pakiet micry s + ele.szyby wspomaganie centralny zamek abs . i w dowodzie 1.0 40 kw moze mi ktos to wytlumaczyc sprzedajacy tez twierdzil ze to 1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi