Gość holy Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 zmieniłem kilka dni temu moją wysłużoną P10-tkę na P11 2.0 SLX z LPG no i mam pytanie - czy tylna kanapa w hatchbacku się podnosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomles Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Niestety nie tylko oparcia się składają. Ogólnie P-10 miała trochę więcej przydatnych rozwiązań które niestety nie zostały zadaptowane dalej. Np.: tylne zawieszenie ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam. Nigdy nie demontowałem tylnej kanapy. Wg manuala wygląda to tak. Chyba nic trudnego. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 no i mam pytanie - czy tylna kanapa w hatchbacku się podnosi? W sedanie tak, pociągasz za dwie spinki w stronę przodu auta i podnosisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Potwierdzam bez problemu można ją zdemontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skała Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 W P11 hatback tak samo 2 spinki do przodu i podnosisz kanape-jest wtedy dojście np. do zbiornika paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam. Mam mały problem,potrzebuję dostać się do czujnika rezerwy paliwa a nie potrafię zdjąć tylnej kanapy. Odsuwam zapinki z rys. A powyżej a kanapa nadal się trzyma. Mam szarpać z całej siły? Czy może coś jeszcze trzeba nacisnąć/pociągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.