Gość Ali-En Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 a co jest z tą maską nie tak? Też będziesz git-r maskę robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 wszystko jest ok tylko chcę mieć formy na kazdy element bo wiesz jak to jest w wyścigach:) wszystko sie może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ali-En Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jak chcesz to mogę udostępnić swoją na formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 wolę nie ryzykować bo może sie lakier uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ali-En Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Inaczej, mogę się zamienić za laminatową Moja ma chroniony lakier przez: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rastaman81 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ojojoj... tyle stickerów do stanowczo za wiele. straciło smaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 co niby straciło smaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rastaman81 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 maska cała obklejona stickerami i auto traci smaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 ale to nie moja furka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 uuu ale pojechales z "bodkowym" sunnym czystego klasyka w pieknej formie na....... dramat ;-) ale twoje auto wiec mozesz robic co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 no projekt jest zajeb... strasznie mnie ciekawi ile wyjdzie na hamowni, a jak z wagą auta na ile udało sie zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 wcześniej było koło 950kg wywaliłem wspomaganie i jescze trochę gratów poodchudzałem i zastąpiłem alu. myśla że jakieś 900 uda się uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 no to powiem ci rakieta będzie nie samochód:),a elementy nadwozia już z laminatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 w trakcie maska klapa zderzaki błotniki przód tył szyby poliwęglan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 dobrze, że robisz do wpp,bo w rpp nie przesła by jedna szyba z poliwęglanu A jaką szpere wsadzasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 dobrze, że robisz do wpp,bo w rpp nie przesła by jedna szyba z poliwęglanu A jaką szpere wsadzasz??? znam przepisy i wiem co gdzie można:) szpera Nismo:) gdzieś wyżej wspominałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sklodo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dużo $ trzeba zapłacić za szpere firmy nismo, a to jest płytkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nie wiem ile kosztuje aktualnie. Ja nabyłrem w 2008. tak to jest płytkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 no widze postępu super, juz wiesz kiedy mniej więcej pierwszy wyjazd i strojenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 mam tyle roboty że totalnie brak czasu na swoją wydumkę ale może uda się w tym sezonie w końcu oś pojechać bardzo powoli z powodu braku czasu ale postęp jakiś jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Na przepływce auto będzie skoro strugasz taki pleneum ? Wtryski paliwa widzę że pochodzą z Saaba - zgadza się ?? Ps. Bez wspomagania chyba ciężko będzie tym sterować, może jakieś elektryczne które nie obciąży silnika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 nie będzie przepływki bo do DTA jest zbędna. również wspomaganie do wyścigów jest zbędne. prowadzę walkę z masą więc kazdy detal jest istotny elektryczne wspomaganie tez odpada. nie wiem z czego pochodzę wtryski wydajnośc 305 jesli się nie mylę, latały wcześniej w 240KM Lotusie.więc mysle że u mnie podołają. jeśli nie to pomyślę nad wydajniejszymi ale muszę być wysokoohmowe dlatego z GTI-R 440 odpadają (2.4 ohma) .opcja dolotu z maski się zmieniła ponieważ silnik dostawałby cieplejsze powietrze niż z komory w miejscu aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) możesz dać rezystory do tych wtrysków... Inna opcja to Bosche z RS2 audi 440ccm, jedynie co to trzeba pod nie rozwiercić gti-r listwę z 10,5 na 11mm i są pnp oraz wysokomowe, jakby co mam takie do sprzedania A jak 280KM nie chcesz przekraczać to mam secik 370ccm po powyższym zabiegu także pnp. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Jakie rezystory zasosować ? bo kiedyś dałem i spaliły sie w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi