Lobo Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam znalazlem takie cus na stronce ktora mi Coobci polecil..... Co myslicie na ten temat? link:http://www.toptuner.com/go/_category/index.php?idc=28_48 na samym dole.. http://www.toptuner.com/photo/m_elevo_turbin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 kupuj :!: ja juz mam i kulku znajomych tez. 15 koni gwarantowane :!: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Muahahahaha... u mnie z 90 zrobiło coś pod 1080KM jak tylko pomyslałem o zakupie. Co to będzie jak już kupie wolę wogóle nie myśleć :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 nie no spoko wiem ze to lipa tylko z ciekawosci pytam........ moze sie trafi jakis rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Takie cos sie nadaje ale do chlodzenia kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 noooo za ponad 200,- to juz musi dac pare konikow .... w koncu mniej siana w kieszeni to i ogolna masa auta sie zmniejszy proponuje zajrzec tu :> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=28849 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 to się trzyma w ręce i wystawia za okno - działa jak silnik odżutowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Tylko trzeba uważać żeby siła odrzutu (do śmietnika ) ręki nie oderwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 :-> :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 proponuje zamknac juz temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 coyot dlaczego? Przecież jest taki ciekawy i pouczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 coyot dlaczego? Przecież jest taki ciekawy i pouczający no wlasciwie ... niech bedzie ...to moze podsumujmy zyski z zamontowania takiej turbinki :- sprawisz radosc sprzedajacemu, - spedziesz troche czasu ze swoja fura montujac to "cudo" przy okazji dolejesz plynu do spryskiwaczy i sprawdzisz poziom oleju, - zyskasz umowne 10% mocy i momentu :diabel2: , - mozna sie pochwalic kolegom nowym "bajerem" pod maska przy okazji paru wkrecic ze cos daje i sprawic radosc sprzedawcy :diabel: - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 tak na dobrą sprawę to wcale nie musi być taki shit...czasem najprostsze wynalazki są najlepsze,a dobrze zawirowane powietrze coś tam może zdziałać,pewnie nie +10km,ale jakiś tam delikatniejszy wynik ,albo lepsze samopoczucie... proponuje to sprawdzić kasa nie duża,ale na hamowni koniecznie ps.takie drobiazgi będę niebawem pewnie sprawdzał na innym autku--citroen AX GTIna wielopunkcie--to będzie moje pole doświadczalne hihi[1.4 mpi 100km w serii :kosci: ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi