Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Turbina dolotu!? Co to? Co Wy na to???

Lobo
 Share

Recommended Posts

Guest johny_fellow

Muahahahaha... u mnie z 90 zrobiło coś pod 1080KM jak tylko pomyslałem o zakupie. Co to będzie jak już kupie wolę wogóle nie myśleć :D:P;) :diabel2:

nie no spoko wiem ze to lipa tylko z ciekawosci pytam........ moze sie trafi jakis rodzynek ;)

Guest coyot
coyot dlaczego? Przecież jest taki ciekawy i pouczający
no wlasciwie ... niech bedzie :P ...to moze podsumujmy zyski z zamontowania takiej turbinki :D :

- sprawisz radosc sprzedajacemu,

- spedziesz troche czasu ze swoja fura montujac to "cudo" przy okazji dolejesz plynu do spryskiwaczy i sprawdzisz poziom oleju,

- zyskasz umowne 10% mocy i momentu :diabel2: ,

- mozna sie pochwalic kolegom nowym "bajerem" pod maska przy okazji paru wkrecic ze cos daje i sprawic radosc sprzedawcy :diabel:

- ...

tak na dobrą sprawę to wcale nie musi być taki shit...czasem najprostsze wynalazki są najlepsze,a dobrze zawirowane powietrze coś tam może zdziałać,pewnie nie +10km,ale jakiś tam delikatniejszy wynik ,albo lepsze samopoczucie...

proponuje to sprawdzić kasa nie duża,ale na hamowni koniecznie

ps.takie drobiazgi będę niebawem pewnie sprawdzał na innym autku--citroen AX GTIna wielopunkcie--to będzie moje pole doświadczalne hihi[1.4 mpi 100km w serii :kosci: ]