Guest ADIS375 Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Witam mam pytanko mam nissana primere p10 2.0 16v na gazie jest problem tego typu ze raz na jakis czas wyzuci mi troche wody z układu chłodzenia auto sie nie grzeje normalnie wlacza sie wentylator ogrzewanie jest co moze byc tego przyczyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahu Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 musisz napisać skąd ci wyrzuca tę wodę (właściwie to płyn). mi kiedyś ciekło spod termostatu. ja mam go z przodu silnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADIS375 Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 PLYN MI WYŻUCA ZE ZBIORNICZKA WYRUWNAWCZEGO ALE TO SIE DZIEJE RAZ NA MIESIAC ALBO NA DWA I CIEKAW JESTE CO JEST PRZYCZYNĄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bullitt Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 może lekko sie zapowietrzył? jak za wysoko zdaje się parownik od gazu montują to może w nim powietrze zostawać i później przy jakichś większych ciśnieniach wypycha troche wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareq Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Oby tylko to nie było uszkodzenie uszczelki pod głowicą. Objawy podobne tylko że występują sporadycznię więc może to nie to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADIS375 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 nie wiem juz sam wydaje mi sie jakby sie zapowietzryl to bo to robil czesciej a nie raz na dwa miesiace chyba ze sie myle spróbuje go odpowietrzyc jak da sie i zobacze co sie bedzie dzialo chyba ze uszczelka a uszczelke mozna w jakis sposób sprawdzic bez demontazu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.