Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Wymiana radyja seryjnego

Guest kiubik

Recommended Posts

Guest kiubik

Witam mam pytanie chce wymienić radio seryjne na Alpine i moje pytanie w związku z tym czy jak wyciągnę radio standardowe ono się zakoduje i przy kolejnym podłącszeniu jego nie będzie chodzić ? i czy bez problemy posiadając przejściówkę z nissana na iso podłącze swoje nowe radyjko?? Z góry dzięki za pomoc

Acha jeszcze takie pytanko mam zaślepkę pod nowe radio czy macie może jakąś instrukcje monatrzu jej bo była na stronce klubu ale link już nie aktywny

Pociągasz ruchem energicznym za schowek do siebie (tylko nie za mocno bo wyrwiesz przewody od awaryjnych) po czym wykręcasz 6 śrubek , 2 górne , 2 środkowe i 2 na dole po czym wyciągamy fabryczne radio . Póżniej 4 śrubki od ramki i 2 z boku radia i wyciągamy stelaż i składamy w odwrotnej kolejności i radyjko lata . Co do rozkodowania się tego fabrycznego to nie powinno się ono rozkodować ( bynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo )

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
Guest Hanczak

właśnie też jestem zainteresowany zmianą radia fabrycznego w mojej n16 i nie wiem jakie radio wybrać żeby chodziło sterowanie z kierownicy (radio fabryczne PN-1628M)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...