Gość tomirek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 dzis po zaparkowaniu zauwazylem, ze Nyska zostawia kapiacy slad. Wczesniej tez to widzialem ale myslalem, ze to inne autko zostawilo. no ale dzis schylilem sie zeby zajzec pod spod i zauwazylem, ze cos solidnie kapie z okolicy zaznaczonej czerwonym krzyzykiem (mniejwiecej w miejscu gdzie konczy sie komora silnika i zaczyna kabina. Wszystkie plyny w zbiorniczkach praktycznie na full (a kapalo juz przeciez wczesniej). jak odjezdzam nie zostawi sladow po sobie. Kapiacy plyn byl stosunkowo czysty i przezroczysty. Zadzwonilem do Nissana i powiedzieli mi, ze to prawdopodobnie woda ze skraplacza klimatyzacji. Jak wyjezdzalem o 17:00 zalaczylem klime i chodzila non stop przez prawie poltorej godzinki. Czy to rzeczywiscie moze byc woda ze skaplacza? A jezeli to woda to czy powinna kapac na asfalt??? Ma ktos siakis pomysl bo lekko zdenerwowany jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clex Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 woda z klimatyzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomirek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 woda z klimatyzacji ale ma prawo sie lac czy powinna odparowywac? jezdzic czy do warsztatu uderzac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Kapiacy plyn byl stosunkowo czysty i przezroczysty. Tak.. hmm to po krótkim przemyśleniu wygląda mi na wodę one przechodzi z pary w ciekły i kapie ze specjalnej rurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 99% woda z klimy, u mnie też kapie i jest to całkiem normalne także możesz spać spokojnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomirek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 dzieki Uspokoiliscie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.