Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P11] , większa moc?

Guest Michau001

Recommended Posts

Guest Michau001

Witam , niedawno dostałem od ojca Nissana Primere P11 '97 z silnikiem 20 td. Wszystko było by ok gdyby nie te 90 km... Czy jest szansa zwiększenia mocy tego silnika?

Takim podstawowym tuningiem tego silnika moim zdaniem jest to:

Dołożenie Intercoolera, podniesienie doładowania, udrożnienie wydechu a na końcu zachipowanie.

Guest kriskrystian

w jaki sposób dołożyć intercooler i podnieść doładowanie czy ktoś to robił i jakie są tego efekty jestem bardzo ciekawy bo o czipowaniu słyszałem i kosztuje około 1000 ale jeśli komputer jest japoński to słyszalem że może się nie dać zaczipować . moze ktoś to robil i się podzieli swoimi wrażeniami

w jaki sposób dołożyć intercooler i podnieść doładowanie czy ktoś to robił i jakie są tego efekty jestem bardzo ciekawy bo o czipowaniu słyszałem i kosztuje około 1000 ale jeśli komputer jest japoński to słyszalem że może się nie dać zaczipować . moze ktoś to robil i się podzieli swoimi wrażeniami

Jak chcesz cos z tym silnikiem wogóle robic to na początku wstaw intercooler, koszt około 1000zł, jak już to zrobisz to zaczniesz się martwić innymi rzeczami :one:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...