Gość andy_czarny Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zakladam temat bo siadly mi elektryczne podnosniki... na allegro znalazlem ale do sedana czy beda pasowaly do wersji 3 drzwiowej?? pozdrawiam i czekam na wszelkie informacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Na 100% nie będą pasowały. Musisz szukać z "trzydrzwiówki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 wie moze ktos czy z jakiegos innego modelu podejdzie np z sunny 3D ciezko dostac do almerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ale co Ci konkretnie siadło w tych podnośnikach: elektryka czy mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_1 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Dzwoniłem i za około tygodnia będą coś takiego mieli to tego modelu i w tej wersji . Koszt to około 200 pln . Jak nie dostaniesz wcześniej to zadzwoń do nich 022/612-48-98 i niech ci przyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 szukaj na allegro, ja znalazlem za 140zl oba bez wiazki kablow i bez guzikow - z rozbitka, wysylka 15zl - podlaczylem zrobilem wlasna wiazke elektryczna z guzikami itp - dziala super - w razie jakbys chcial schematy elektryki i jak tyo pociagnalem to atakuj na priv. Zdjecia jak wygladaja guziki u mnie mozesz zerknac na www.almera.prv.pl (kliknij AFTER). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 dzieki chlopaki ale dzisiaj przypadkiem znalazlem sklep z czesciami w Bydgosczy(teraz uwaga), ktory zajmuje sie tylko nissanami... pelno tam zderzakow lampek itp koles ma nowik i uzywane.... podnosniki kupilem za 170zl wiec nie jest zle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Kiedyś na allegro jedna laska chciała sprzedać komplet silniczki plus instalacja do sedana oczywiście mowa o n15 i chciała za to 600 stów :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 wiec dobrze trafilem:P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kiedyś na allegro jedna laska chciała sprzedać komplet silniczki plus instalacja do sedana oczywiście mowa o n15 i chciała za to 600 stów :zdziw: witam, odgrzebuje trochę temat, mam pytanie czy mechanizmy do elek. szybek od sedana będą pasować do "chaczbeka" pieciodrzwiówki?? niby liczba drzwi taka sama ale.... . Zgory dzięki za info zapomniałem o boczkach?? ta sama historia ,będą pasować? [ Dodano: Pon 03 Gru, 2007 15:47 ] Podnoszę trochę temat do góry :029: dzisiaj znalazłem almere sadana na parkingu przy sklepie i pomierzyłem drzwi na zewnątrz, wychodzi ze są takie same jak u mnie, wiec "środek" chyba tez będzie taki sam, kurde podpowiedzcie coś, bo nie chciał bym w ciemno kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Będą pasować. Nie pasują tylko od 3-drzwiówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Będą pasować. Nie pasują tylko od 3-drzwiówki. wielkie dzięki za info, dzwoniłem do ASO żeby sie dowiedzieć ale pan potrzebuje VIN obydwu modeli Jednak jak kolega kuchar pisze ze będą pasować to będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nitty Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich kolegow i kolezanki Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Almery 3d z 1997r. Niestety moj egzemplarz nie ma elektrycznych okien i bardzo bym chcial je sobie zainstalowac. Przegladajac allegro znalazlem silniczki ale pozostaje problem z boczkiem drzwiowym bo moj jest troche inny niz w modelu z elektryka. W zwiazku z tym mam pytanie czy oplaca sie instalowac nowy boczek czy raczej szukac innego miejsca do zainstalowania guziczkow od sterowania okienkami. Z gory dziekuje za pomoc. Aaa mam jeszcze jedno pytanko w mojej Almerce jest taki troche dziwny metaliczny dzwiek silnika od strony paskow. Czy to one moga tak halasowac czy np pompa wody ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nitty, co do silniczków to zwróć uwagę czy te co kupujesz są od wersji 3D bo od sedana i 5D nie będą pasować. Ja tez będę w mojej Almerze montował elektryczne siłowniki szyb ale włączniki zamontuje w innym miejscu niż oryginalne a w miejsce po korbkach dam zaślepki tweetery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 jak czytam ile kosztuje elektryka to normalnie się ciesze bo za kompletne drzwi do mojej almy zapłaciłem po 200 zł za sztuke [ wsystko prócz lusterek , z tapicerką ielektryką ] :one: nitty ten dżwięk to pewnie łańcuszek rozrządu :one: wymień napinacz i powinno być cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 binladen, gdzie takie tanie drzwi sprzedają :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 binladen, gdzie takie tanie drzwi sprzedają :?: Chwalił sie, że w Tucholi ale kij go wie czy przypadkiem nie zakosili komuś N-15-stki i nie rozbierają na części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 przestan głupoty pisać części są z pewnego żródła , tyle że nie zawsze coś kolega ma trzeba poczekać czasem drzwi już wymienione tylko nie bardzo wiem jak elektryke podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi