Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zatrzasnieta klapa :/

Gość skuler

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Mam problem z klapa w n14 3d. zamknalem i ni cholery nie chce sie otworzyc, ani z kluczyka ani z linki. tak jakby cos tam wpadlo i zablokowalo zamek. Czy ktos moze mial podobna sytuacje? jak sobie z tym poradzic. mam zdjecte poszycie klapy od wewnatrz wiec jzu sie troche przyjzalem.. ale dostepu jest dosc trudny. Linka jest cala i widze ze nie ma sily popchnac dzwigni w zamku. Wszystko wg mnei wskazuje na to ze cos do zamka wlecialo i blokuje dzwignie. Czy ktos mial podobna sytuacje? Moze ktos z Was moglby spojrzec na klape u siebie popatrzec w jak isposob mozna odkrecic zamek. Myslalem o odktreceniu ucha na ktorym zamek sie zatrzaskuje ale jest tam trudny dostep. Jakies pomysly? z gory dzieki.

Gość _Pablo_
_Pablo_, dzieki, ale pierwszy dotyczy N13. w drugim jest mowa o jakiejs dzwigience.. sprawdze to jutro. thx!
W N14 i N13 jest podobny, nie jestem pewnie czy jest tak samo w 3D i 5D. Jest jedna linka która otwiera i zamek klapy i klapkę od wlewu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...