Gość pawelu Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witam Proszę o podpowiedź, czy wycieraczki Bosch AeroTwin będą mogły być używane w N15 roku Pańskiego 1996 ? Szukałem na stronie Boscha i forum, ale jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem. Czy warto inwestować w te cuda ? PS. Przepraszam za lemerskie pytanie. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Czy warto inwestować w te cuda ? ja kiedy kupiłęm taką jedna płaską tylko ze Valeo. dąłem dobre kilkadziesąt złotych. drugą kupiłem Motgum z Auchana za 10zł. Minęło ok 1,5 roku i Motgum dalej sciera a Valeo juz dawno na wysypisku. Wydaje mi sie ze powinny pasoawac, bo dziwne by było ze do N15 po lifice wycieraczki pasują, a do N15 prze lifftem nie. Tam chyba nic "nie liftowali" http://wycieraczkibosch.pl/wyszukiwarka_wy...iac=0&rok=0 z reszta co to za data 7/ 1998r jaki lift był w połowie 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowek_L Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Moj bilans wyglada tak: Minusy -komplet takich wycieraczek kosztuje ok. 120zl -starczaja na tyle samo co zwykle -moga szybko zginac na parkingu... a z plusow +ladnie wygladaja +nie odrywaja sie tak latwo przy 150km/h ... ale kto tyle jedzi w desz po polskich drogach temu zycie nie mile... wiec moze o pieniadze nie dba na takie cuda... Za zwykly pozdany komplet zaplacisz jakies 45zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mifal Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja ostatnio w REAL-u kupiłem dwa komplety wycieraczek do przodu do N15 za 10 zł ... i też ścierają Nawet mają grafitowe gumy czy jakoś tak. Myślę że nie ma sensu inwestować w droższe, bo najpóźniej za pół roku i tak bedą do wymiany - parkuję pod drzewami i mam wiecznie usyfioną szybę od wosku z drzew który ciężko usunąć, a niszczy pióra. Poza tym notorycznie mam pod wycieraczkami reklamy z "agencji" i dzięki temu wycieraczki na końcach zostawiaja paseczki wody Więc ja stawiam na taniość i częste wymiany, by mieć dobrą widoczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek101120 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja tam zawsze Valeo biore za 40PLN komplet i takie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shym_ON Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja tam zawsze Valeo biore za 40PLN komplet i takie polecam Popieram nogami i rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemar_P Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Kupiłem MotGum 2xpłaskie do przodu i jedną zwykłą do tyłu dałem razem ok. 60 zeta i do dzisiaj sprawują się super. Polecam. N16 - 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Kupiłem MotGum 2xpłaskie do przodu i jedną zwykłą do tyłu dałem razem ok. 60 zeta i do dzisiaj sprawują się super. Polecam.N16 - 2000 Zrobiłem to samo, ścierają super, wycieraczki Made in Poland ( co wcale nie znaczy, że mają być gorsze ), firma z Józefowa pod Warszawą. Więc przepłacanie drugie tyle za płaskie valeo, bosche czy championy, mając w zamian tylko i wyłącznie uznaną markę, jak dla mnie bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytrynkowy Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 kupilem w tesko za 20zł sztuka i jak narazie sprawuja sie idealnie ) tylko zatrzaski musialem wziasc stare bo nowe nie pasowaly ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Też zdecydowałem się na zime na te krajowe wynalazki. Valeo mazały już na 2 dzień po założeniu ale wytrzymały 8 miesięcy. Zobaczymy jak motgumy się sprawdzą. Jedyne co mnie poki co w nich denerwuje to ten gigantyczny uchwyt do ramienia bo odwraca trochę moja uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Też zdecydowałem się na zime na te krajowe wynalazki. Valeo mazały już na 2 dzień po założeniu ale wytrzymały 8 miesięcy. Zobaczymy jak motgumy się sprawdzą. Jedyne co mnie poki co w nich denerwuje to ten gigantyczny uchwyt do ramienia bo odwraca trochę moja uwage patrz sie przed siebie, a nie za wycieraczkami wodzisz wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi