Guest arecky Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Witam, Czy oryginalne kluczyki do N14/Y10 miały wytłoczony/wygrawerowany numer. Wygląda na to, że mam obydwa dorabiane, chcę się upewnić. pzdr arecky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Pablo_ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ja u siebie tzn przy kluczykach nie mam żadnych numerów jest tylko znaczek nissana na plastikowej części Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arecky Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Dzięki za odpowiedź. Mam podobnie. Dodatkowo, do kluczyka mam dołączoną blaszkę z wygrawerowanym numerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 mam obydwa dorabiane Dorabiany klucz można poznać tylko po śladach freza na "ząbkach". Oryginał ich nie ma. Ja mam jeden oryginał, a drugi dorobiony - nie różnią się główką, napisami ani kształtem. do kluczyka mam dołączoną blaszkę z wygrawerowanym numerem. To jest chyba numer do immo :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.