Gość NEB Wojtek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam zauważyłem ze niektóre k10 maja dodatkowe 2 halogeny w atrapie wlotu powietrza. moje pytanie czy to jest fabryczny zabieg czy to było robione na własną reke. Też chciałbym takie mieć tylko nie bardzo wiem jak to ładnie zrobić. Te na zdjeciach wygladaja jak by byłu specjalnie do tego tak odlane. wokół lamp jest obwódka plastikowa i nie widać śladów ciecia plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Te atrapy z halogenami są fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NEB Wojtek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A jak myślicie czy taki wlot można dostać gdzieś poza szrotem i allegro bo tam zadko bywaja takie wersje. Chodzi mi czy ktoś widział w sklepie albo moze w ASO jak maja wogóle jakieś cześci do k10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A ASO to cena będzie pewnie nie mniejsza niż koszt micry... Pozostaje szukać z jakiejś micry sprzedawanej na części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mam do sprzedania taki grill tylko do micry przedliftowej, bo do mnie nie pasuje :/ :kosci: -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=449990#449990 Tak niestety on wygląda na mojej K10 :< [ Dodano: Sob 05 Sty, 2008 20:48 ] Znalazłem na allegro do sprzedania Micrę z takim samym grillem i pasuje on wielkością do niej idealnie O co chodzi :?: :/ -> http://moto.allegro.pl/item290206178_nissa...ra_k10_gaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 mimier jest to jakaś dziwna atrapa i swego czasu też nad nią się zastanawiałem. Z tym że do przedliftingowej też mi nie pasuje gdyż atrapa z micry do 88r ma jeszcze poprzeczkę pod przednie światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dlatego w piątek szykuje się operacja wkomponowania tego grilla z halogenami w ten oryginalny Jak wyjdzie mi coś ciekawego to dam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 tylko pamiętajcie halogeny przeciwmgielne w grilu są zabronione! Musze lezeć nie wiecej niz 40cm od obrysu zderzaka. Ale w grilu można dać światła dalekosiężne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 to zawsze mogą być halogeny dalekosiężne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A więc mogę się Wam pochwalić moim niedokończonym projektem...Nie zdążyłem go skończyć przed sprzedażą autka :/ A miało być tak pięknie :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi