Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Halogeny w K 10 w grilu?

Guest NEB Wojtek
 Share

Recommended Posts

Guest NEB Wojtek

Witam zauważyłem ze niektóre k10 maja dodatkowe 2 halogeny w atrapie wlotu powietrza. moje pytanie czy to jest fabryczny zabieg czy to było robione na własną reke. Też chciałbym takie mieć tylko nie bardzo wiem jak to ładnie zrobić. Te na zdjeciach wygladaja jak by byłu specjalnie do tego tak odlane. wokół lamp jest obwódka plastikowa i nie widać śladów ciecia plastiku.

Guest NEB Wojtek

A jak myślicie czy taki wlot można dostać gdzieś poza szrotem i allegro bo tam zadko bywaja takie wersje. Chodzi mi czy ktoś widział w sklepie albo moze w ASO jak maja wogóle jakieś cześci do k10.

Guest blazej

A ASO to cena będzie pewnie nie mniejsza niż koszt micry... Pozostaje szukać z jakiejś micry sprzedawanej na części...

• 7 months later...

Mam do sprzedania taki grill tylko do micry przedliftowej, bo do mnie nie pasuje :/ :kosci:

->

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=449990#449990

Tak niestety on wygląda na mojej K10 :<

dsc00742lq5.jpg

[ Dodano: Sob 05 Sty, 2008 20:48 ]

Znalazłem na allegro do sprzedania Micrę z takim samym grillem i pasuje on wielkością do niej idealnie

O co chodzi :?: :/

-> http://moto.allegro.pl/item290206178_nissa...ra_k10_gaz.html

mimier jest to jakaś dziwna atrapa i swego czasu też nad nią się zastanawiałem. Z tym że do przedliftingowej też mi nie pasuje gdyż atrapa z micry do 88r ma jeszcze poprzeczkę pod przednie światła.

Dlatego w piątek szykuje się operacja wkomponowania tego grilla z halogenami w ten oryginalny :)

Jak wyjdzie mi coś ciekawego to dam foty :D:D:D

Guest Pablo_Snk

tylko pamiętajcie halogeny przeciwmgielne w grilu są zabronione! Musze lezeć nie wiecej niz 40cm od obrysu zderzaka. Ale w grilu można dać światła dalekosiężne

• 1 month later...

A więc mogę się Wam pochwalić moim niedokończonym projektem...Nie zdążyłem go skończyć przed sprzedażą autka :/

dsc00777zf6.jpg

A miało być tak pięknie :029: