Gość peteros Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Czytałem istotne w sprawie wątki i wciąż się zastanawiam, czy nie miało by sens zastąpienie miksera blosem w SR20de? Pamiętam, że na oryginalnym dolocie na Pb auto było trochę żwawsze i mniej paliło. Czy ktoś z szanownych kolegów zdecydował się na taką zamianę? Jakieś wnioski? Warto czy nie? PS W najbliższym czasie czeka mnie parę wyjazdów za zachodnią granicę. Autem, które na zwężonym dolocie żre 17 l Pb/100 km na autostradzie czarno widzę mój budżet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Oj chyba nie przyłożyłeś się do czytania W wątku o blosie są wypowiedzi przynajmniej paru osób, które zamieniły mikser na blosa. W tym i moje. Konkluzja jest jedna - warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peteros Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dzięki! Się przyłożyłem ;-) , tylko ten wątek jest tak rozciągnięty w czasie i przestrzeni, że odpowiedź jest mocno rozmyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Poczytaj przejścia kolegi Piotrka_S http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...light=piotrek_s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peteros Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Czyli zakładać, nie gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Oczywiście że zakładać, ja też jednak się zdecydowałem :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja tez, po przeczytaniu calego tega mega watku, wywalam mixer i wkladam Blosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Napisz jakie efekty czy będziesz zadowolony, u mnie znacznie sie poprawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.