Gość rychu25 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 napiszcie mi czy mozna samemu wyprostowac kierownice w p 10 z poducha. jest delikatnie skrzywiona i chcialbym ja wyprosrtowac domowym sposobem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 skrzywiła się po wypadku czy za dużo siły miałeś :-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 skrzywiła się po wypadku czy za dużo siły miałeś :-) ? Niekoniecznie. U mnie też górna część się odchyliła lekko do tyłu. Tylko że ja mam dwuramienną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Najprościej ją wymienić ale po co koszty generować. Może doczekała już swojego kresu staruszka i się materiał osłabił. Można próbować u jakiegoś zaprzyjaźnionego mechanika, żeby wyjął poduchę i wtedy coś prostować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rychu25 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 to nie to mialem na mysli to ze podczas jazdy na wprost delikatnie kirownica jest skierowana w prawa strone. podczas ustawiania geometri fachowiec na oko ustawil polozeni ekierownicy i teraz jest troche nie symetrycznie. a teraz sam musze ja ustawic w odpowiednim polozeniu tylko zastnawiam sie jak to zrobic zeby poducha nie wystrzelila. p10 z 1995r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 o nie to mialem na mysli to ze podczas jazdy na wprost delikatnie kirownica jest skierowana w prawa strone. podczas ustawiania geometri fachowiec na oko ustawil polozeni ekierownicy i teraz jest troche nie symetrycznie. To co chcesz zrobić to się praktykowało np. w 126p Podczas ustawiania geometrii ustawia się najpierw kierownicę na wprost, a następnie reguluje na drążkach. I w każdym pożądnym serwisie tak zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.