Gość uhcats Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam. Mam problem z X-Trialem 2.2 TD sport z 2003 roku, a mianowicie po wymianie silnika auto nie chce zapalic z kluczyka. Wszyskto jest w porzadku (elektronika, swiece zarowe, pompa paliwowa) oprocz tego ze nie ma wtrysku paliwa do cylindrow (suche swiece zarowe). Czym to moze byc spowodowane? immobilaserem? Moze ma ktos jakies pomysly, prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 może byc immobilizer, konieczna wizyta w garage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 a pompa słychac, że pracuje czy nie?? A ma być ją słychać? To znaczy, że ten 'nowy' silnik ani razu nie zapali? Ten silnik był kompletny? Czy jakiś osprzęt był przekładany ze starego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam. Mam problem z X-Trialem 2.2 TD sport z 2003 roku, a mianowicie po wymianie silnika auto nie chce zapalic z kluczyka. Wszyskto jest w porzadku (elektronika, swiece zarowe, pompa paliwowa) oprocz tego ze nie ma wtrysku paliwa do cylindrow (suche swiece zarowe). Czym to moze byc spowodowane? immobilaserem? Moze ma ktos jakies pomysly, prosze o pomoc.kompa tez zmienialiscie?Jak tak to na bank nie ruszy immobilizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uhcats Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 No wlasnie tego to ja juz nie wiem czy silnik byl z osprzentem ale chyba tak bo pompa jest przeciez na lancuchu rozrzadu to chyba tak silnik byl z pompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 (suche swiece zarowe). To może sprawdź, czy na pewno pompa zaciąga paliwo. Najlepiej podłączyć się z baniaczkiem i przezroczystym przewodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bestlesio Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 witam z tego co pamietam w pompie jest immobiświństwo (taki plastikowy fragment obudowy )dedykowane do kompa i czytnika w stacyjce i jeszcze tam jakiś drobiazgów najprostrzym sposobem odpalenia jest założenie pompy wtryskowej od poprzedniego silnika tzn zgodnej z kompem samochodu przynajmniej ja mam tak w d22 jak jest uciebie nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.