Gość Hooligan. Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 wiem ze chyba było, ale nie moge znaleźć - co nalezy zrobić, aby wyjąć zegary? mam nadzieję, że nie trzba rozkręcac całej deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 napisz sobie gdzieś w profilu jaką masz micre - k10, k11 czy k12 bo nie jesteśmy wróżkami :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hooligan. Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 W k10 musisz tylko odczepić tę czesc deski wokol zegarow (jest na takie zatrzaski od tylu) i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 na początek musisz odkręcić 4 śrubki co trzymają osłony kolumny kierowniczej ( od spodu) i to rozczepić potem 2 śrubki od spodu co trzymają daszek z licznika, zdjąć go a potem masz kilka śrubek co zegary tzymają- jak je odkręcisz to musisz odchylić zegary, wcisnąć palce od tyłu i odczepić linkę z licznika :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ja tam nigdy nie sciagalem tej oslony kolumny... tylko te dwie srobki od dolu co daszek trzymaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 własnie mnie tez to zainteresowała po co te osłony od kolumny kierowniczej sciagac skoro wystarczy 2 sróbki od daszka licznika potem4 od licznika i odpiąć linke od prędkosciomieża jest na 2 zatrzaskach wystarczy je wcisnąć i bez kłopotu wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hooligan. Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Po prostu braciak jechał moim pikaczu i w trakcie jazdy zerował licznik - od tego czasu licznik nie działa - czy da się go naprawić czy trzeba zmieniać zegary na nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Niewiem jaka jest przyczyna usterki trzeba by było rozebrac ale prawdopodobnie linka jest przerwana lub wyskoczyła z gniazda A jak to licznik to raczejnie opłaca sie naprawiac skoro taki licznik mozna kupic za 30-40 zł chyba ze da rade samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 u mnie ni w cholere nie zejdzie daszek z licznika jak nie rozbiore najpierw kolumny kierowniczej :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hooligan chciałbym kupić cześci do micry od ciebie. zajrzyj do posta gdzie masz "ogłoszenie" że masz cześci na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 skoro temacik o liczniku to pisze pytanko Jak zdjąc ten plastik na patyczku od zerowania licznika chciałem dac zegary na bilało ale nie moge tego plastiku zdjąć prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 skoro temacik o liczniku to pisze pytanko Jak zdjąc ten plastik na patyczku od zerowania licznika chciałem dac zegary na bilało ale nie moge tego plastiku zdjąć prosze o odp. jest on nakręcany;] ozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmariusz Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) Czy wie ktoś jak wymienić żarówkę kontrolki kierunkowskazu w K12 (micra k12). Nie wiem jak dostać się pod zegary (radio niefabryczne). Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 6 Listopada 2010 przez mmariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi