Gość Myszomen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam !!! Ostatnio w Almerce N15 z tylniej lewej cześci samochodu słychać stukanie i nie ma zasady czy są wyboje czy nie różnie czasami jest silne czasami prawie go nie słychać . Jeśli ktoś miał podobną sytuacje do mojej niech się wypowie i poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotlet Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 swobodnie zwisający pas i stukająca klamra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 cos luzem w bagazniku kolo kola zapasowego :diabel: ewentualnie zawieszka tlumika pekla i gdzies puka o tunel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myszomen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 swobodnie zwisający pas i stukająca klamra? Nie to na pewno nie pas a bagażnik jest pusty a co sądzicie na temat baku lub cos z tym związanego?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 sprawdz zamek mocowania oparcia tylnej kanapie czasami to on stuka u mnie tak było takie głuche stuki jakby gdzieś z zawieszszenia a okazało sie ze to takie gówno puka i puka wystarczy cos podłożyć i bedzie git n15 maja kilka takich mankamentów a teraz u mnie to lewa tapicerka z tyłu cos trzeszczy pewnie to ten głupi zatrzask POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 U mnie tez czasami coś stuknie z tylu, ja myślę ze to coś w zawieszeniu, co ciekawe to stuki są tylko jak pada deszcz :/ bylem na "szarpakach " pan szarpał szarpał i szarpał (już chciałem mu powiedzieć ze zaraz mi zawieszenie zużyje tym szarpaniem) i nic nie znalazł wiec olałem sprawę ,jak nic sie nie urywa to jeżdżę, będę sie martwił jak zacznie stukać cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vois Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ja mam ostatnio podobny problem coś mi stuka z tyłu po prawej stronie ale tylko podczas skręcania w lewo jakieś mądre pomysły?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olgi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 wątroba??? A tak na serio, złóż siedzisko tylne wyjmij też koło zapasowe i zobacz czy czasem tam nie wleciały jakieś przedmioty. Mi też coś stukało w tyle okazało się, że to metalowa lokomotywa mojego syna, której notabene szukaliśmy pól roku. Problem znikł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.