Gość Darek-- Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Almera 2001- alarm i centralny zamek - zamknięcie z pilota.W jaki sposób sygnalizuje dzwiękowo i optycznie prawidłowe zamknięcie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 U mnie w alarmie Cliforda montowanym w ASO przy zamykaniu almerki jest jeden sygnał dzwiękowy i jednokrotne mignięcie światłami awaryjnymi. Przy otwieraniu wszystko jest dwukrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek-- Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A sytuacja gdy błyskają swiatła tylko z jednej strony - to wskazówka że ...? np. pada bateria w pilocie?Światła jako światła są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jak świecą Ci tylko z jedej strony to znaczy że padł przkaźnik kierunków w centralce. A co do sygnalizacji zależy jaki masz alarm zamontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Napewno przyczna leży w centralce alarmu a nie w słabej baterii. Słaba bateria to tylko problem z otwieraniem lub zamykanie z odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 u mnie tez reakcja jest tylko z jednej strony-prawej dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek-- Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 I od początku miga tylko prawa strona ? - reszta u mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 tak jak ktos juz wczesniej wspomniał. Padł przekaznik w centralce od alarmu. Ja mam ciut inny objaw a mianowicie blokuje mi sie prawy kierunek i swieci caly czas. Musze pare razy pod rząd zamknac i otworzyc auto i dopiero wtedy przestaje swiecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 nie no u mnie wszystko dziala poprawnie, tylko sygnalizacja jest jednym kierunkiem. Nie wiem czy tak bylo od poczatku bo autko mam dopiero rok i jak ja go bralem to juz tak bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek-- Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 CZYLI mamy identyczne zjawiska.Pytanie - czy tak ma być? czy tez może jednak nie? Na ile informacja o zgonie przekaźnika w centralce alarmu jest pewna? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 CZYLI mamy identyczne zjawiska.Pytanie - czy tak ma być? czy tez może jednak nie?Na ile informacja o zgonie przekaźnika w centralce alarmu jest pewna? Pozdrawiam Pewna będzie jeżeli podjedziesz do zakładu montujacego alarmy i ono to sprawdzą. Ale na 95% w większości przypadków to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 mnie osobiscie to nie przeszkadza. Wazne ze sie zamyka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi