Gość Alien66 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 nie działa mi regulacja el. lusterek, opuszczanie świateł i przerywacz na przedniej wycieraczce (czasowy sie nie włącza) bezpieczniki są dobre. co to może być. styki w kostkach. Jak dostać sie do podświetlenia deski rozdzielczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 a i jak dostac sie do podswietlenia deski rozdzielczej> kierownica na max w dół ściągnąć plastikowe osłony stacyjki wyciągnąć kratki nawiewu środkowego i od kierowcy (na zatrzaski siedzą,więc tylko pociągnąć) odkręcić mocowania deski i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kostkę do lusterek masz za przełącznikiem do nich, jak ściągniesz deskę to zobaczysz a do wycieraczek masz za kierownicą, jak ściagniesz osłony plastkowe to kostka po prawej stronie. Ale coś mi się nie widzi żeby to styki były, ale zacząć od czegoś trzeba może akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alien66 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 wszystko pieknie tyl;ko nie chce mi zejsc zatrzask przy prawym gornym nawiewie a nie chce urawc nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 trzeba mocniej pociągnąć i puści jak co to odkręć 2 śruby mocujące cały panel środkowy (są na dole) wyjmij pokrętła od nadmuchów i wtedy próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertw Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Troche duzo nie dziala a moze to jednak bezpieczniki ale te pod maska przy silniku, tak sobie strzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Troche duzo nie dziala a moze to jednak bezpieczniki ale te pod maska przy silniku, tak sobie strzelam No to mówiłeś że sprawdzałeś Bezpieczniki od postojówek i oświetlenia są pod maską ta skrzyneczka po prawej stronie obok aku i filtra powietrza a co do pozostałych to nie wiem gdzie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobi_man Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 zaraz kolo tego dzyndzla co otwierasz maskę jest taka skrzyneczka do kttorej podpiete jest mnostwo kabelkow. jest bardzo gleboko ukryta. ja kiedys ja chcialem odkrecic zeby zobaczyc co tam jest:) niestety nie udalo mi sie jej zdemontowac i za slabo przykrecilem bialy plastik ktory ja oslania. nie dzialalo mi prawie nic nawet kierunki. tylko swiatła stop i radio, ale radio to mam nowe zasilanie podciagniete , bo oryginalny kabelek nie dawal rady. sprubuj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.