Gość mel Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Od niedawna w sklepach motoryzacyjnych w ofercie znalazły sie świece BERU 4-elektrodowe.Wiem że w większość jeżdzi na NGK. Zastanawiam sie jednak czy nie spróbować Beru, a może ktoś ma już jakieś doświadczenia z nimi. Cena w normie ok,17pln, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yorey Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 auto masz zagazowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mel Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 nie jeżdżę na benzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yorey Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 ok, to druga kwestia: po co? Stara zasada brzmi: lepsze jest wrogiem dobrego. Beru jest dobre np. do mercedesa, a do japończyków najlepsze są świeczki japońskie - NGK (przy czym lepsze są NGK japońskie niż francuskie), albo Denso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 ........i lepiej nie kombinować z elektrodami, tylko zakładać takie jakie przewiduje katalog ( NGK na przykład) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ja mam założone takie: ŚWIECE ZAPŁONOWE nr kat:L2 BKR 6EY z JC AUTO. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Wg książeczki są trzy rodzaje świeczek zimne BKR6E, BKR7E gorące (brak pozycji) standard BKR5E Kiedy stosuje sie dany typ świeczek :?: Czy NGK nie wykonuje tych "gorących" :?: Jakie kryteria decydują przy doborze danego typu świeczek :?: czym wy sie kierujecie przy ich wyborze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.